Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Dethleffs Esprit

modeljaar 2022

Dethleffs Esprit

De vernieuwde Dethleffs Esprit combineert een expressief, modern design met comfort van de bovenste plank. Alleen als integraal beschikbaar, is deze camper het toppunt van luxe en comfort. De Esprit is 100% wintervast, met dubbele bodem technologie waardoor u 365 dagen per jaar klaar bent om op reis te gaan. Reizen met de Dethleffs Esprit is reizen op hoog niveau.

De Dethleffs Esprit kenmerkt zich als wintervaste camper dankzij de verwarmbare dubbele bodem en een tegen vorst beschermde waterinstallatie. Het premium verlaagde chassis van 145 mm heeft een totaal toegestaan gewicht van 4500 kg (rijbewijs C) om al uw spullen mee te nemen op lange reizen. Dankzij de grote garage met 2 deuren en een draagvermogen van 250 kg, GFK-antislip bodem fraai afgewerkt met vlies, voorzien van diverse vast-zet-ogen en verlichting kunt u zonder problemen aanvullend vervoer meenemen, zoals een E-bike of scooter. Zonder moeite komt u overal, van grote steden, kleine dropjes tot wilde natuur. 

Kenmerkend voor de Dethleffs Esprit is ook:

  • Royaal en comfortabel elektrisch hefbed
  • Ruime Gourmet keuken; royaal 3-pits gasfornuis, grote laden met softclose, snijplank, apothekerskast, afvalemmer en centrale vergrendeling op de laden
  • Elektrisch bedienbare verduisteringsrollo voor het voorraam.
Download technische gegevens
webform-required-text