Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Globetrotter XLI

Dethleffs Globetrotter XLI

De Dethleffs Globetrotter XLi Edition 90 wordt een verzamelobject! Van de luxueuze jubileum aanbieding worden er slechts 90 gebouwd. Deze XLi heeft een excellent design en een sensationele uitrusting: een sterke 160 pk motor met een 9-traps Wandlerautomaat, ergonomische cabine stoelen en alles wat het kamperen in een kampeerauto comfortabel maakt. De XLi biedt luxe van het hoogste niveau.

Ter vervanging van het cabine bed is optioneel de mogelijkheid om een kastenwand met 2 grote panoramische dakluiken te laten monteren.

De Dethleffs Globetrotter XLi is perfect geschikt voor de wintervakantie dankzij de verwarmbare dubbele bodem waar ook de watervoorziening in is gebouwd. Met zijn premium rijeigenschappen met het AL-KO verlaagd breed-spoorchassis en ergonomische SKA-pilotenstoelen (optioneel met luchtvering), komt u uitgerust aan op uw bestemming. De comfortabele zitgroep met panoramische zijramen laat u genieten van de natuur terwijl u binnen zit.

Kenmerkend voor de Dethleffs Globetrotter XLi ook:

  • Extra brede opbouwdeur (70 cm) met elektrische sluithulp en 2-punts vergrendeling
  • Alde warmwaterverwarming met warmtewisselaar voor de motor-voorverwarming
  • GourmetPlus-keuken met grote apothekerskast, koelvriescombinatie aan beide kanten te openen, extra grote ladekasten met automatische vergrendeling bij het starten van de motor
  • Innovatief sluit- en openingsmechanisme zonder conventionele handgrepen
Download technische gegevens

Campers

webform-required-text