Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Trend & Trend 90

Modellen 2023

Dethleffs Trend & Dethleffs Trend 90

De Dethleffs Trend overtuigt door zijn strakke afwerking en perfecte kwaliteit. U vindt bij de Trend veel uitrustingskenmerken die zeker niet vanzelfsprekend zijn in deze prijsklasse. Het omvangrijke aanbod aan slaapplaatsen bij de Trend modellen zorgt voor maximale flexibiliteit. Zo kunnen alle half-integraal modellen uitgerust worden met hefbed boven de zitgroep. Dit biedt in een handomdraai extra slaapplaatsen.

De Dethleffs Trend modellen zijn te leveren in half integraal camper en integraal camper. Ook heeft de trend, 3 alkoof camper modellen in zijn lijn. De Dethleffs Trend is daarom de meest complete camper lijn van Dethleffs. 

De Trend 90 is de aantrekkelijke jubileumeditie van de Trend voor het 90-jarig bestaan van Dethleffs. De Trend 90 is beschikbaar in alle 8 populaire Trend modellen, geleverd als half integraal. Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van de Dethleffs Trend 90 is de standaard Ready to Go uitrusting, een standaard pakket wat alles omvat dat u nodig heeft voor een comfortabele reis. Op basis van de Citroën Jumper heeft de Trend 90 standaard een krachtige 165 pk (120kW) Euro 6d-FINAL-motor.

De Dethleffs Trend en Dethleffs Trend 90 kenmerken zich door de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Met GFK-dak en Lifetime-Smart bodemconstructie, 142 L hoge koelkast met groot vriesvak, 70 cm brede ingangsdeur met coupe instap en elektrische opstap en een groot laadvermogen ondanks de toelating van 4 personen en geschiktheid voor rijbewijs B maakt deze camper een ster in zijn klassement. 

Bezoek de Dethleffs Trend in onze showroom

webform-required-text