Dethleffs Sunglight McRent

Camper kopen

40 campers bij Booij in de verhuur
Grote keuze uit de nieuwste huurcampers
Exclusief camper dealer van Dethleffs en Sunlight
Actief sinds 1967 Vakmensen met ervaring

Camper kopen

Genieten van ultieme vrijheid wanneer u maar wilt? Dan is een camper kopen echt iets voor u! Met een eigen camper kunt u op elk gewenst moment genieten van het vakantiegevoel. Vooraf plannen is niet nodig. Onverwacht een paar dagen vrij? Is het opeens tóch mooi weer? Draai de sleutel in het contact en ga!

Advies bij nieuwe camper kopen
Wanneer u een nieuwe camper wilt kopen is goed advies onmisbaar. Het ervaren team van Booij Dethleffs Centre Almere heeft op elke vraag een gericht antwoord. We geven u advies inzake het type camper dat u wilt kopen, over de inrichting, maar ook over praktische zaken die u onderweg kunt tegenkomen. Een camper betekent op vakantie met uw tweede huis. U bent zeker van een gezellige omgeving die volledig aan uw wensen voldoet. Dat is bij een huurwoning of in een hotel wel eens anders!

Gerenommeerde campermerken
Bij Booij vindt u de bekende campermerken Dethleffs en Sunlight:
• Arist Dethleffs bouwde in 1931 de eerste woonauto vanuit de behoefte zijn gezin bij zich te hebben wanneer hij op zakenreis ging. De basis voor een nieuwe vorm van vakantie vieren. Bijna negentig jaar later worden de Dethleffs campers nog steeds in Isny gefabriceerd en is een camper nog nooit zo populair geweest.
• Ook Sunlight campers komen uit de stal van Dethleffs. De Sunlight fabriek is gevestigd in Neustadt.
Een nieuwe (of gebruikte) camper kopen bij Booij betekent kiezen tussen deze twee topmerken. Wij staan u bij met gericht advies!

Toch liever huren?
Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons huurassortiment bevat 34 campers. We verhuren alleen de nieuwste modellen zodat u zeker bent van een veilige trip. Bekijk hier ons huidige aanbod.

Onze showroom bezoeken? We staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar! Direct meer informatie over het kopen van een (nieuwe) camper? Bel 036-5372727.

 

webform-required-text