Dethleffs Sunglight McRent

Camper Occasions

40 campers bij Booij in de verhuur
Grote keuze uit de nieuwste huurcampers
Exclusief camper dealer van Dethleffs en Sunlight
Actief sinds 1967 Vakmensen met ervaring

Camper Occasions

Camper occasions
In onze collectie vindt u alleen de beste camper occasions. Campers in optimale staat tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Bekijk direct onze campers occasions. Ons online aanbod is altijd up-to-date. Brengt u liever een bezoek aan onze showroom? We zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend!

Op vakantie met uw camper occasion
Vakantie met een camper is genieten van ultieme vrijheid. Overweegt u de aanschaf van een camper occasion? Het team van Booij Dethleffs Centre in Almere begrijpt dat als geen ander. Vakantie met een camper occasion is flexibel, snel en comfortabel. Zeker met de camper occasions uit onze collectie. Ons aanbod bestaat uit de nieuwste modellen van Dethleffs en Sunlight, twee merken uit de stal van Dethleffs waarmee kwaliteit gegarandeerd is. De camper occasions zijn stuk voor stuk voorzien van een complete standaarduitrusting, veel opbergmogelijkheden en de meest moderne technieken. Dé ingrediënten voor prettig reizen.

Onderhoud van uw camper occasion
Goed onderhoud staat garant voor jarenlang vakantieplezier. De BOVAG onderhoudsbeurt is de meest complete controle van uw camper occasion. Het Booij onderhoudsteam controleert onder meer de elektra-, gas- en waterinstallatie van de camperopbouw en voert de vochtmeting uit. Na goedkeuring ontvangt u het keuringsrapport. Wij verzorgen ook de APK en het motoronderhoud. En u? U kunt weer veilig op vakantie! Wanneer u maar wilt.

Accessoire inbouw aan uw camper occasion
Een extra accessoire in uw camper occasion laten monteren? Ook daarvoor bent u bij Booij Dethleffs Centre op de juiste plek. Een zonnepaneel, schotelantenne, Bearlock antidiefstalslot of gasalarm, ons onderhoudsteam staat voor u klaar.

Kortom: met een camper occasion van Booij bent u zeker van de vakantie van uw dromen. Wij geven uw vrijheid de ruimte!

Onze showroom bezoeken? We staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar! Direct meer informatie over het kopen van een camper occasion? Bel 036-5372727

Velden met een * zijn verplicht