Dethleffs Sunglight McRent

Camper verhuur

40 campers bij Booij in de verhuur
Grote keuze uit de nieuwste huurcampers
Exclusief camper dealer van Dethleffs en Sunlight
Actief sinds 1967 Vakmensen met ervaring

Camper verhuur

Camperverhuur
Van comfortabele tot bijzonder luxe campers: Booij is het adres voor camperverhuur! Het team van Booij Dethleffs Centre is al sinds 1967 actief in de verkoop en verhuur van campers en caravans. Dankzij samenwerking met McRent, de Europese verhuurorganisatie van Dethleffs, zijn wij in staat uitsluitend de nieuwste modellen van de merken Dethleffs en Sunlight te verhuren. Zo zijn onze klanten altijd zeker van de beste kwaliteit en een veilige trip.

Verhuur campers
In onze showroom kunt u zich in alle rust oriënteren op de juiste camper voor uw vakantie. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, zodat u optimaal kunt genieten van het ultieme vrijheidsgevoel tijdens uw vakantie. Bij Booij kunt u dus rekenen op camperverhuur én gericht advies. Onze camperverhuur omvat 34 campers. Welke kampeerwens u ook heeft, wij verhuren de juiste camper.

En onze prijzen?
Juist omdat we gespecialiseerd zijn in het merk Dethleffs en Sunlight kunnen wij met onze camperverhuur klanten al bedienen vanaf € 550,- per week. En zoals gezegd rijdt u dan in een nieuw model. Onze campers zijn standaard uitgerust met airconditioning, cruise control, radio-cd speler en een zuinige dieselmotor. Daarbovenop kunt u bij camperverhuur rekenen op een volledige inrichting en:

• 2000 vrije kilometers in de eerste huurweek
(extra: vanaf de tweede huurweek zijn alle kilometers vrij)
• een allrisk verzekering
• het gratis stallen van uw eigen auto op afgesloten terrein
• een complete keukeninventaris en het uitrustingspakket (het Dethleffs veiligheidspakket)

Kortom: met camperverhuur bij Booij bent u zeker van de vakantie van uw dromen. Wij geven uw vrijheid de ruimte!

Toch liever kopen?
Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen zowel nieuwe als gebruikte campers. Bekijk hier ons huidige aanbod. Natuurlijk kunt u ook voor het onderhoud aan uw camper bij ons terecht.

Onze showroom bezoeken? We staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar! Direct meer informatie over camperverhuur? Bel 036-5372727

Velden met een * zijn verplicht