`
Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Extra huur-informatie avond

Voor huurders van Booij Campers

Huur informatie avond - 29 juni 2022

Het huurseizoen is al in volle gang en wij hebben al vele enthousiaste huurders op weg kunnen helpen voor een onvergetelijke camper-ervaring. Jaarlijks organiseren wij in het voorjaar een 2-tal informatieavonden voor huurders die voor het eerst met de camper op pad gaan. Hier wordt u bijgepraat over het gebruik van de camper en krijgt u vele nuttige tips. Wegens grote belangstelling organiseren wij dit jaar een extra avond. 

Direct aanmelden

Wat bespreken wij op de informatie avond?

Tijdens de huur-informatie avonden komt u alles te weten over het reizen en het gebruik van de camper. We leggen uit waar rekening mee te houden bij het maken van de route, waar u om moet denken tijdens het rijden met een camper en hoe u het meest uit uw camper vakantie haalt. Uiteraard is deze avond boordevol technische tips en tricks en ook hoort u wat u moet doen in geval van pech of schade.

Een camper huren bij Booij Campers betekent niet alleen dat u een jonge camper huurt, maar ook dat wij u graag helpen om goed voorbereid op reis te gaan. Daarom nemen wij tijdens deze avond ruim de tijd voor u en al uw vragen.

De eerste 2 huur-informatie avonden van 2022 gemist? Geen nood, wegens grote belangstelling organiseren wij een extra huur-informatie avond voor camper huurders van Booij Campers.

Wegens grote belangstelling organiseren wij een extra huur-informatie avond op Woensdag 29 Juni 2022

Belangrijke informatie

Alle huurders, die niet aanwezig zijn geweest op voorgaande huur informatie avonden zijn 29 juni van harte uitgenodigd

  • Locatie: Booij Campers - Splijtbakweg 24, Almere
  • Datum: 29 juni 2022
  • Aanvang tijd: 18:45 uur
  • Starttijd bijeenkomst: 19:00 uur
  • Aanmelden via: onderstaand formulier of verhuur@booij.nl.

* Wanneer u deelneemt aan een Camper Ontdekkingsreis hoeft u deze avond niet bij te wonen, u krijgt op de dag van vertrek instructie.
* Wanneer u al eerder een avond heeft bezocht bent u al helemaal voorbereid en klaar om op vakantie te gaan!

Aanmeldingsformulier huur-informatie avond 29 juni 2022

webform-required-text
webform-required-text