Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Alphatronics SMART-TV actie

Gratis headset bij aankoop SL-Line of SLA-line SMART-TV

Gratis headset bij aankoop Alphatronics SMART-TV

Wanneer u op vakantie bent wilt u ook kunnen genieten van goede televisie. Alphatronics is het kwaliteitsmerk dat het beste entertainment aanbiedt aan kampeerders. Tot 30 juni krijgt u bij aankoop van een nieuwe SLA-Line+ of SL-Line+ smart televisie een gratis Alphatronics Sound5 hoofdtelefoon cadeau!

Met deze SMART-TV's is het niet meer nodig om een satelliet op uw camper te laten monteren. Via internet kijkt u Youtube, Netflix, Amazon Prime, Disney+, of download u andere gewenste apps via de Google Play store. tv kijken in de camper was nog nooit zo makkelijk en comfortabel.

De SL-Line+ met twee SMART-TV portalen!

De televisies van Alphatronics zijn perfect voor in de camper, dankzij het lage stroomverbruik, en de beste technologie om televisie kijken op de camping nog comfortabeler te maken.

De nieuwe SL-line+ van Alphatronics is voorzien van de nieuwste technologie. Met o.a. twee SMART TV-portals ligt de wereld van het mobiele internet voor u open! Met het Android 9.0-besturingssysteem surft u comfortabel op het internet of kiest uit een groot aantal apps in de Google Play Store. Het NetRange SMART TV-portal biedt u SMART TV-content op maat en een groot aantal interessante apps. 

Uiteraard is de SL-line+ ook uitgerust met Bluetooth. De nieuwe standaard Bluetooth 5.0 staat voor een nog snellere verbindingsopbouw, voor meer bereik en een lager verbruik. De kleurresolutie heeft een nóg breder kleurenspectrum en stralendere kleuren. De nieuwe AUDIO DSP-technologie zorgt voor een betere klankbeleving en een nieuwe digitale processor voor het sneller inschakelen van uw favoriete zenders.

Met het innovatieve alphatronics View-scherm biedt de SL-line+ de LED-schermtechnologie van de toekomst. Met het groothoekscherm kunt u vanuit elk punt ongestoord van het TV-beeld genieten. En dat met een briljante beeldkwaliteit en zeer laag stroomverbruik.

Externe Wifi Antenne Voor beter ontvangst
Twee SMART-TV-portals Voor extra content keuze
Software updates via internet
Energie zuinig Winnaar Global Energy Awards

Alphatronics SLA-line+ SMART TV

Wilt u meer weten over uw bestemming of de omgeving van uw camper of caravan? Maak gebruik van het brede aanbod van YouTube en bekijk een reisverslag over de regio. Of kies uit de app-store de gewenste app, die het reizen vergemakkelijkt (bijv. de standplaats-app of de tankstationzoeker).

De wereld van het mobiele internet wordt met de SLA-Line Smart TV nog veelzijdiger.
De nieuwe SLA-line scoort op alle punten. Uitgerust met twee SMART TV-portals - Android 9.0 en NetRange - evenals met een geïntegreerde 64 GB Hard Disc Recording-functie en natuurlijk met een DVD-speler blijft er wat betreft mobiele TV niets meer te wensen over.

Door de nieuwe alphatronics SMART TV-module biedt nog meer internetfuncties dankzij het nieuwste Android 9.0-besturingssysteem. Ook nieuw is de HbbTV-functie (extra informatie over het TV-programma) en de mogelijkheid van een OTA-update (softwareupdate via het internet). Met behulp van de Miracast/DLNA-functie kunt u de scherminhoud van uw mobiele telefoon op de TV spiegelen.

Uitgerust met de nieuwe alphatronics Triple-tuner (DVB-S/S2, DVB T2 HD, DVB C met CI+) voor haarscherp beeld (HDTV), DVD-speler, USB-aansluiting, 2 x HDMI-aansluiting en de geïntegreerde Bluetooth 5.0-module garandeert de SLA-line+ perfect amusement.

Genomineerd European Innovation Award Voor kampeer sector
Externe Wifi Antenne Voor beter ontvangst
HbbTV-functie Extra info over TV-programma
Geïntegreerde harde schrijf Van 64 GB

Neem contact op voor meer informatie en prijzen

webform-required-text
webform-required-text