Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Ons nieuwe reserveringssysteem is online!

Huur uw camper online. Eenvoudig & overzichtelijk.

Compleet Online Reserveringssysteem

Wilt u een camper huren vanuit de luie stoel? Vanaf nu is dit mogelijk op onze website. Wij hebben hard gewerkt aan een compleet online reserveringssysteem om een camper huren nog overzichtelijker & eenvoudiger te maken.

Overzichtelijk online uw camper huren

Om de boekingservaring van een camper huren te verbeteren werken wij aan een compleet geïntegreerd camper boekingssysteem. 
Met een mooi en overzichtelijk online reserveringssysteem kunt u een camper huren op ieder willekeurig moment. In ons nieuwe reserveringssysteem selecteert u de datum en het aantal reizigers, waarna direct een overzicht van de beschikbare campers verschijnt. Het handige aan dit systeem is het inzien van beschikbaarheid op 3 verschillende manieren.

Drie manieren van camper beschikbaarheid inzien:

 1. Beschikbaarheid voor gekozen periode
 2. Beschikbaarheid van specifieke camper
 3. Flexibel zoeken ± 3 dagen.

Persoonlijk & Unieke Online boekingsomgeving

Wanneer u een camper heeft gekozen voor een gepaste periode, rond u de boeking af door een account aan te maken met uw gegevens. Dit account is uw eigen unieke online boekingsomgeving. Met toegang tot deze unieke online boekingsomgeving kunt u alle persoonlijke- & reserveringsgegevens makkelijk terug vinden. In de boekingsomgeving is het mogelijk om eventueel aanpassingen te maken aan de camper reservering, op ieder moment voor vertrek. 

Pas de boeking makkelijk aan en huur extra's later bij

Of u op een later moment extra's wilt bijboeken, als fietsen, camping meubilair of beddengoed reserveren, of dat u de status van de boeking en betalingsdata in wilt zien, dit alles is mogelijk via het persoonlijke boekingsomgeving. Van alle aanpassingen in uw boeking wordt u ook per mail op de hoogte gehouden. 

Waarom is dit reserveringssysteem uniek?

 • Makkelijk online boeken bij Booij Campers
 • Direct reserveren & online betalen
 • Inzicht in afwijkende huurperiode
 • Inzicht in afwijkende campertypen in dezelfde periode
 • Inzicht in flexibele vertrek dagen
 • E-mail herinneringen ontvangen
 • Persoonlijke online omgeving met alle boekingsdetails
 • Eenvoudig aanpassingen doorvoeren aan uw boeking
 • Makkelijk en snel direct contact opnemen indien nodig.

De nieuwste 2022 modellen van Dethleffs en Sunlight staan weer klaar om u een onvergetelijke vakantie te verzorgen. Prachtige modellen als de Globetrail van Dethleffs en verschillende Sunlight Adventure Editions zijn vanaf 7 maart direct te huur via het online reserveringssysteem.

webform-required-text