`
Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Camper occasion weekend met workshops!

Kom langs op 19, 20 & 21 oktober voor de beste camper occasion deals en de leukste workshops bij Booij Dethleffs Centre!

Camper occasion weekend met workshops!

24 09 2018

Ook dit jaar organiseren wij weer onze camper occasion show. Tijdens het weekend van 19, 20 en 21 oktober staan al onze ex huur campers van de jaren 2017 en 2018 scherp geprijsd en met diverse extra’s in de showroom. Let op! Alleen de campers van 2017 en 2018 hebben nog 5 jaar mobiliteitsgarantie! Daarnaast vindt u bij ons ook al de nieuwe 2019 modellen Dethleffs Pulse, Trend en Sunlight Bucket Edition. Om u nog beter van dienst te zijn bieden wij ook diverse workshops aan over de aankoop, behoud en het besturen van een camper.                    

Opzoek naar een gebruikte camper?
Bij Booij Dethleffs Centre, tevens de Nederlandse vestiging van Mc Rent Camper Rental worden uitsluitend nieuwe tot 1 jaar oude campers verhuurd. Een ex huur camper kopen heeft daarom veel voordelen. Zo voldoen al onze occasion campers aan alle actuele veiligheidsaspecten, beschikken over de juiste milieustickers en zijn alle campers voorzien van top-uitrusting. Verwacht daarom bij onze occasion show goed onderhouden Dethleffs en Sunlight modellen van bouwjaar 2017 en 2018 met nog lopende fabrieksgarantie.
Voordelen van aankoop ex-huur camper:

 • Nog lopende fabrieksgarantie
 • Jong gebruikte campers, 2017 & 2018
 • Alle campers voorzien van douche en toilet
 • Inclusief accessoire pakket
  • Luifel
  • Fietsenrek
  • Motoren minimaal 2.3 MJET 130 pk (diverse automaten)
  • Cruise control
  • Cabine airco
  • Radio-cd-usb speler
  • Achteruitrijsensoren of camera
  • Groene milieusticker

Bekijk hier onze camper occasions. 

Show aankoop actie
Bij aankoop tijdens de showdagen krijgt u van ons een speciaal After Rent Pakket cadeau t.w.v. € 1350,-.
Dit pakket bestaat uit:

 • Een BearLock beveiliging (bij meeste verzekeringen verplicht)
 • Thitronik Profinder Track and Trace systeem (hiermee bent u via uw telefoon altijd op de hoogte waar uw camper staat of rijd)
 • Sistema Gopren stabiliteitssysteem (voor een nog betere wegligging)

Show huur actie 2019
Bij huren van een camper voor seizoen 2019 tijdens de showdagen krijgt u een halfjaar abonnement op het Camper Reis Magazine cadeau!


Workshops tijdens occasion weekend

Tijdens onze camper occasion show is er nog veel meer te doen bij ons op de zaak. Wij vinden het namelijk ook belangrijk dat onze klanten weten wat het aanschaffen of huren van een camper betekend en hoe u beginnersfouten kunt voorkomen. Met deze reden hebben wij verscheidene workshops georganiseerd en moedigen wij u aan om u op te geven voor de workshops die u interessant lijken. 

Workshop gas en elektra

Workshop Gas en Elektra – 12.00 – 12.30 uur
Met meer dan 30 jaar camper en caravan reparatie ervaring deelt onze werkplaats chef Istvan Pinter zijn inzicht met u over gas en elektra in de camper. Verwacht zeer handige tips en informatie over gas en elektra in een camper. Uiteraard is er ook tijd voor uw prangende vragen rondom dit onderwerp.

Workshop ‘’Dus u wilt een camper?’’ 13.00 – 14.00 uur
Tijdens de workshop ‘Dus u wilt een camper?’’ verteld Arie de Ruijter, schrijver van het boek ‘’Dus u wilt een camper?’’ over de ervaringen tijdens zijn jacht naar zijn perfecte camper. Krijg tips over waar u als startende camper koper rekening mee moet houden en hoe u voorbereid op jacht gaat. Na deze workshop bent u beter in staat de camper van uw dromen te vinden.

Workshop ‘’Vrouw rijdt camper’’ - tijd op afspraak
Speciaal voor vrouwen bieden wij de mogelijkheid om op een eenvoudige manier een echte camper-rijtraining te krijgen. Omdat wij vaak horen dat vrouwen toch minder achter het stuur zitten dan de mannen willen Tineke de Ruijter (professioneel camper rijinstructrice) en Booij Dethleffs Centre graag stimuleren dat meer vrouwen het stuur in eigen hand nemen. Bent u een vrouw die angst heeft om te rijden met een ‘’grote’’ camper? Geef u dan op voor de workshop ‘’vrouw rijdt camper’’ en ontdek, met professionele camper rijinstructrice dat een camper besturen toch niet zo eng of moeilijk is als u denkt.

 • Deze workshop wordt 1 op 1 gegeven door Tineke de Ruijter.
 • Bij aanmelding uw voorkeur voor dag en dagdeel vermelden. Wij maken een dagplanning. (€15,- per les van 45 min.)

snuffelrit met de vrachtwagenRijden met een camper – tijd op afspraak
Mannen en vrouwen kunnen zich opgeven voor een proefrit met een van onze huurcampers. Een van onze medewerkers zal met u mee gaan in de camper om u te begeleiden met een aantal tips tijdens het besturen van een camper. Zo kan iedereen eens ervaren wat het is om met de camper te rijden voordat u er een aanschaf of huurt.

Snuffelrit met de vrachtwagen – tijd op afspraak
Voor degene die een camper nog niet groot genoeg vinden bieden wij ook de mogelijkheid om eens te ervaren hoe het is om als beroepschauffeur deel te nemen aan het verkeer. Benno Booij van transportbedrijf Booij Trucking is het gehele weekend aanwezig om u een onvergetelijke ervaring te bieden in een van zijn mooie vrachtwagens. Is dit altijd al eens een droom geweest of bent u gewoon benieuwd hoe het is om in een vrachtwagen te zitten? Geef u op en wij zorgen dat u in de vrachtwagen komt!

 

Uiteraard zijn er tijdens dit weekend ook verschillende hapjes en drankjes aanwezig en zal er aan gezelligheid niets ontbreken. Wij hopen op uw komst en graag zien wij uw opgave voor de workshops tegemoet.

 

Tot ziens op 19, 20 of 21 oktober, tijdens onze camper occasion show!

 

Openingstijden
Vrijdag 19 oktober      09.00 – 17.30 uur

Zaterdag 20 oktober  09.30 – 17.00 uur
Zondag 21 oktober     11.00 – 16.00 uur

webform-required-text