Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Dethleffs Just Go

De eerste Dethleffs half integraal op Ford

Dethleffs voor de beginnende camperaar

Instappen en wegwezen! Dat is de nieuwe Dethleffs Just Go! Met dit nieuwe model reageert Dethleffs op de steeds groter wordende vraag naar camper instapmodellen. De Just Go heeft alles wat de beginnende camperaar nodig heeft, standaard geleverd in 3 verschillende modellen en vanaf juni 2022 bij ons in de showroom.

De eerste Dethleffs op Ford

Het nieuwe Dethleffs model is de eerste Dethleffs half integraal camper gebouwd op Ford Transit en heeft een zeer aantrekkelijke prijs- kwaliteitsverhouding. Standaard wordt de Just Go geleverd met een 130 PK EcoBlue Dieselmotor, voorwielaandrijving, een uitgebreid instappakket, en een breed scala aan comfort- en veiligheidsvoorzieningen. Deze zeer complete uitrusting is precies wat deze Dethleffs zo aantrekkelijk maakt voor de beginnende camperaar.

Interieur

Zoals de naam al doet vermoeden is de Just Go onderdeel van het in 2020 geïntroduceerde Dethleffs Just instapmodel. Met enkele karakteristieke veranderingen aan het exterieur en interieur is de Just Go een bijzondere uitbreiding aan de Just modellijn. Denk bij de karakteristieke veranderingen aan de cabine kap, die past bij het Ford Transit model en een vernieuwde achterkant met een mooi gevormde achterbumper en stijlvol vormgegeven achterlichten.

Ook het interieur heeft moderne en gedetailleerde aanpassingen ondergaan. De Just Go is voorzien van licht gekleurde hout oppervlakken met gestructureerde wandpanelen in verschillende grijstinten met greeploze bovenkast deuren inclusief softclose-technologie. De binnenbekleding van de Just Go is er in 2 typen, 2 tinten grijs en grijs met blauw. Deze laatste kleurcombinatie wordt geleverd bij het optionele comfort pakket. 

Just Go in drie uitvoeringen

De Dethleffs Just Go is er in drie verschillende indelingen en 2 lengtes. De Dethleffs Just Go T6815 is het kortste model van 6,99 m lang en heeft twee enkele bedden met een gecombineerde douche/toiletruimte. Het langere model van 7,36 m is er in twee uitvoeringen. De T7055 DBL heeft een in hoogte verstelbaar tweepersoons queensbed en de T7055 EB heeft twee enkele bedden waar optioneel een tweepersoonsbed van te maken is. Beide modellen hebben een gescheiden douche en toiletruimte en een hoge garage waardoor fietsen binnen geplaatst kunnen worden.

De campers met enkele bedden hebben beide een L-vormige keuken en een halve dinette. Met het comfort pakket wordt er van de halve dinette een L-vormige zithoek met vrijstaande tafel geleverd. De Just Go T7055 DBL met queensbed, heeft de zithoek overdwars met een losstaande tafel. 

Standaard worden alle modellen van de Dethleffs Just Go uitgerust met een hordeur, cabine zonwering en 150 mm dikke matrassen en een antisliplaag op de garagevloer met lichtlopende spanschroeven. Een hefbed boven de zitgroep is optioneel bij alle modellen.

Uitbreiding naar comfort pakket

De Dethleffs Just Go is een instapmodel, en om het voor de beginner eenvoudig te houden heeft Dethleffs geen lange optielijst maar de keuze uit de standaarduitrusting of een upgrade naar het Comfort pakket. 

Het comfort pakket is toe te voegen aan alle Just Go modellen en bezit koplamp assistent, regensensor, airco, dakraam in de cabine, een raam in de toegangsdeur, een midi-hef-/kanteldak boven de zitgroep, plisségordijnen in de cabine, tweede garagedeur en de Light Moments sfeerverlichting. Ook is er optioneel een winterpakket aan de Just Go toe te voegen wat de camper geschikt maakt voor winterkamperen.

Vanaf juni in onze showroom

Wilt u de Dethleffs Just Go zelf van binnen bekijken? Vanaf half juni hebben wij de modellen Dethleffs Just go T6815 en de Dethleffs Just go T7055 EB in onze showroom staan.

Kom Langs of maak een afspraak om de nieuwe Dethleffs modellen te bezichtigen. 

Bezoek onze showroom

webform-required-text