Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Origineel cadeau voor de feestdagen.

Origineel cadeau voor de feestdagen.

27 11 2018

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Wij hebben voor u een zeer persoonlijk cadeau om te geven of te krijgen.

Wat denkt u van een mooie foto van een bijzondere plek of gebeurtenis voor in de camper. Niet in een lijstje maar als achtergrond boven het bed. Daarmee maakt u uw camper wel heel persoonlijk.

U levert een foto aan. Onze fotograaf beoordeeld de foto. Is deze oke dan word de foto professioneel nabewerkt. Vervolgens drukt de fotograaf deze af op een lichtgewicht kunstof paneel van 3 mm dik. De foto kan door uzelf gemonteerd worden in de camper of u laat dit door ons verzorgen. Montage kan op 2 manieren. Vast of verwisselbaar. Afhankelijk van de camper is een vrij vlak te kiezen en kan de foto op vrijwel iedere maat gemaakt worden (tot 2x3 meter).

Onze fotograaf kan ook een foto speciaal maken, bijvoorbeeld van de (klein-)kinderen. Als de afmetingen bekend zijn maakt hij een familieopstelling die als compositie precies past op de gekozen plek in de camper. Meerdere foto's combineren tot een fotomontage kan ook.

Prijsvoorbeeld zoals de foto hiernaast van 147x40 = € 95,- (excl. montage)

webform-required-text