Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Sunlight Adventure Edition Campers 2022

Sunlight Adventure Edition Campers 2022

25 11 2021

Sinds 2021 brengt Sunlight een tweede categorie van zijn campers uit, de speciale editie met extra stoere look & feel, is de Adventure Edition. Deze Sunlight Adventure Editions trekken meteen de aandacht op straat en stralen pure energie uit. 
Welke Sunlight campers zijn er te bestellen in Adventure Edition en wat is er anders aan deze campers? Wij leggen het uit. 

Sunlight camper modellen 

Onderverdeeld in 5 verschillende modellen heeft sunlight de: buscamper Cliff (2 persoons, zonder hefdak), Buscamper Cliff RT (4 persoons, met hefdak), Camper Van modellen, Halfintegraal en integraal campers. Een selectie van deze modellen is beschikbaar als Sunlight Adventure Edition en het voordeel hiervan kan oplopen tot wel € 6000,- 

Sunlight Cliff buscamper Adventure Edition

Buscamper Cliff - Adventure Editions

Alle Buscamper modellen van 2022 zijn te leveren als Adventure Edition. Dit zijn de Cliff 540, Cliff 600, Cliff 601 en Cliff 640 buscampers. Deze Cliff buscampers zijn in Adventure Editions herkenbaar aan de metallic zwarte accenten aan de buitenkant. Met 16 inch lichtmetalen velgen, zwart gemonteerde luifel, mat zwarte Adventure striping, een glimmend zwarte grille en led dagrijverlichting met zwarte kaders. De vernieuwde witte palm als logo op de voorkant en de naam Cliff in het klein rood op de zijkant maakt de verschijning van de Cliff buscamper imposant en energiek, een echte blikvanger.

Sunlight Cliff buscamper Adventure Edition binnen

Ook het interieur valt op door de vernieuwde kunstlederen microvezel adventure bekleding. Dankzij de standaard douche en toilet indeling met eigen raam bestaat er de mogelijkheid tot buiten douchen. Daarnaast is het noemenswaardig dat er standaard een hordeur over de gehele schuifdeur breedte is ingebouwd, evenals de radiovoorbereiding - inclusief speakers en DAB+ dakantenne. Ook licht de voorbereiding voor de TWIN achteruitrijcamera al helemaal klaar.  

Sunlight Cliff buscamper Adventure Edition

Buscamper Cliff RT - Adventure Edition

De buscamper Cliff RT is de nieuwe uitvoering buscamper van Sunlight in 2022 en wordt alleen uitgebracht in Adventure Edition. Deze buscamper heeft dankzij het hefdak slaapruimte voor 4 personen. De indelingen zijn hetzelfde als de normale buscamper Cliff maar dan met hefdak - Cliff RT 540, Cliff RT 600, Cliff RT 601 & Cliff RT 640. Standaard is de Buscamper Cliff RT dus uitgerust met Adventure Edition herkenbare details, zoals metallic zwarte accenten aan de buitenkant, 16 inch lichtmetalen velgen, zwart gemonteerde luifel, mat zwarte Adventure striping, een glimmend zwarte grille en led dagrijverlichting met zwarte kaders. 

De Buscamper Cliff RT wordt uitgebracht in 4 kleuren; Fiat wit, Campovolo, Lanzarote Grijs en Zwart Metallic.
Met het standaard Basic- en Style pakket + Adventure stoffering, 90 L. dieseltank, kabel voorbereiding voor achteruitrijcamera, slaapdak, luifel en het uitzonderlijke uiterlijk is deze camper een lust voor het oog. Standaard wordt de Cliff RT op Fiat Ducato 2,2 L. Multijet 88 Kw (120 PK) - EURO 6 motor geleverd. 

Sunlight Cliff RT Buscamper Adventure Edition

Sunlight Camper Van modellen - Adventure Editions

Sunlight heeft een nieuw camper type geïntroduceerd, de zogeheten Camper Van modellen. Dit zijn geen standaard half integraal campers, want ze hebben bijna de breedte van een buscamper, 2,14 meter. Deze modellen hebben het voordeel van een extra smalle buitenkant om makkelijk te manoeuvreren en de ruimtelijkheid van een half integraal camper van binnen. De 3 Van modellen van 2022 zijn allemaal standaard verkrijgbaar in Adventure Editions, V60, V66 en V69. Deze Camper Van modellen van Sunlight zijn daarom standaard uitgerust met 16 inch lichtmetalen velgen, multimedia- en basis pakket. De Camper Vans hebben als basisvoertuig de Citroën Jumper 2,2 L Blue HDI 103 kW (140 PK), Euro 6 incl. Booster. 

Sunlight Camper Van Adventure Edition

Met de standaard witte Chassiskleur komt de matzwarte Adventure striping en gekleurde voorbumper extra goed tot zijn recht, wat een subtiel maar aantrekkelijk uiterlijk creëert. 

De Adventure bekleding maakt het interieur licht en ruimtelijk. De camper wordt mooi afgewerkt met details en extra’s als lederen stuurwiel en versnellingspook, kabel voorbereiding voor achteruitrijcamera, geïsoleerde afvalwatertank, extra service luik en standaard bedombouw uitbreiding bij de uitvoering met twee enkele bedden. 

Sunlight Camper Van Adventure Edition

Sunlight Half integraal campers - Adventure Edition 

In 2022 brengt Sunlight 3 van zijn half integraal campers uit als Adventure Edition, T67S, T68 en de T69L. Dit betekend een sportief uiterlijk en tal van handige extra’s en details. Denk aan een grote koelkast, kaderramen (minder inbraakgevoelig), 2 panorama dakluiken en extra stopcontacten in de keuken en in de garage, om bijvoorbeeld makkelijk de E-bike accu op te laden. 

Sunlight half integraal Adventure Edition

De half integraal Sunlight Adventure Editions worden uiteraard geleverd met een opvallend en sportief uiterlijk. De zwarte cabine vloeit soepel samen met de vleugelvormige, zwart matte verlijming in het zilveren gladde paneel van de buitenwand. Op de grille bevindt zich een Sunlight-logo met witte palm, dat perfect is afgestemd op het monochrome uiterlijk van de camper. Zowel de bumpers zijn zwart metallic geverfd, als ook de fietshouder en de behuizing van het zonnescherm zijn zwart. Hoge achterlicht dragers maken de sportieve indruk van de camper helemaal af. 

Deze half integraal Sunlight Adventure Editions worden standaard geleverd op Fiat Ducato 2,2 L Multijet 88 kW (120 PK) - Euro 6 motor, (optioneel 140 PK) en zijn standaard rijk uitgerust met een Basic- en Style pakket. 

Sunlight Half integraal Adventure Edition

Sunlight Integraal campers - Adventure Edition

In 2022 zijn er van de Sunlight Integraal campers ook 3 Adventure Edition modellen beschikbaar, de I67S, I68 & I69L. De indeling is hetzelfde als de standaard uitvoering maar de Adventure Edition heeft een aangepast stoer uiterlijk en wordt standaard met 2 exclusieve pakketten, basic- & style pakket geleverd. De Sunlight I68 Adventure Edition is zelfs genomineerd voor kampeerauto van het jaar door de NKC. 

Sunlight heeft met deze Adventure Edition een spectaculair uiterlijk gecreëerd als het om de integraal campers gaat. met de stijlvolle belijning, het uitgesproken gezicht met een vloeiende overgang naar het dak heeft de integraal sunlight Adventure Edition een Premium aanzicht wat niet alleen de aandacht van de NKC jury trekt maar overal waar hij komt hoofden laat draaien.

Sunlight Adventure Edition integraal

Adventure Line 

Vind u het uiterlijk van de Sunlight Adventure Editions ook zo mooi? Goed nieuws, sinds dit jaar heeft Sunlight het Adventure Line pakket op de markt gebracht wat betekent dat iedere Sunlight Camper te bestellen is met het strakke uiterlijk van de Adventure Edition campers. Het interieur van de camper blijft standaard maar van buiten is de camper alles behalve standaard. Zelfs voor de alkoof campers is dit mogelijk, en dit geeft een alkoof camper direct een compleet andere uitstraling. Met de zwarte neus en de mooie bestickering is deze Sunlight alkoof camper een lust voor het oog.

Sunlight alkoof campers

webform-required-text