`
Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Thetford Fresh-Up Set

Omdat u een fris toilet verdient!

Heeft u een gebruikte camper gekocht? Dan is het eenvoudig om uw toilet op te frissen met een Thetford Fresh-up Set. Een Fresh-up Set bestaat uit een nieuwe bril+deksel alsmede een nieuwe afvaltank. Uw toilet is weer zo goed als nieuw!
Heeft u voor langere reizen een extra afvaltank nodig? Ook dan is de Fresh-up Set de perfecte oplossing. 

Een frisse start

Net als bij een nieuw huis is het in een tweedehands camper of caravan hygiënisch om de toiletbril te vervangen. Het hele toilet vervangen is helemaal niet nodig. Vervang daarnaast de afvaltank. Het vervangen is heel eenvoudig, je hebt geen gereedschap nodig. 

Heeft u voor langere reizen een extra afvaltank nodig? Ook dan is de Fresh-up Set de perfecte oplossing. Een frisse en schone start van vele kilometers. En dat is ook nog eens lekker duurzaam! Zo kunt u gewoon genieten van een zorgeloze vakantie.

Voor alle cassettetoiletten

Niet alle cassettetoiletten zijn hetzelfde, de Fresh-Up Set is er daarom in verschillende versies. Voor elk cassettetoilet is er wel een Fresh-Up Set beschikbaar. Bekijk daarom goed in uw camper of caravan welk type toilet u heeft. Het label met het type toilet vindt u onder de afvaltank van uw Thetford toilet. 

  • Fresh-up set bevat toiletbril met deksel en een afvaltank met wielen
  • Je toilet is weer helemaal fris
  • Duurzaam en goedkoper dan een nieuw toilet
  • Eenvoudig te installeren, geen gereedschap nodig
  • Beschikbaar voor alle Thetford cassettetoiletten

Neem contact op voor meer informatie en prijzen - of bel ons snel

webform-required-text
webform-required-text