Dethleffs Sunglight McRent

Workshops tijdens Occasion Weekend

Scroll verder voor meer info

Direct aanmelden, klik hier
40 campers bij Booij in de verhuur
Grote keuze uit de nieuwste huurcampers
Exclusief camper dealer van Dethleffs en Sunlight
Actief sinds 1967 Vakmensen met ervaring

Workshops tijdens Occasion Weekend

08 10 2019

Tijdens onze Camper Occasion Show willen wij u de mogelijkheid geven om u goed te oriënteren op de aanschaf en/of het onderhoud van een camper.  Wij bieden daarom verschillende workshops aan waarbij u zich wat breder kunt laten voorlichten over de diverse modellen en het gebruik van een camper. 

Klik hier voor het aanmeldformulier. 

Workshop Gas, elektra en beveiliging – 12.00 – 12.45 uur
Met meer dan 30 jaar camper en caravan reparatie ervaring deelt onze werkplaats chef Istvan Pinter zijn inzicht met u over gas en elektra in de camper. Verwacht zeer handige tips en informatie over gas en elektra in een camper. Uiteraard kunt u ook al uw vragen kwijt rondom dit onderwerp.

Ook Roy Roethof is onderdeel van de workshops. Hij zal u inzicht geven over de diverse mogelijkheden waarop u de camper en uzelf kunt beveiligen.

Workshop "Dus u wilt een camper?" 13.00 – 14.00 uur
Tijdens de workshop ''Dus u wilt een camper?" verteld Arie de Ruijter, schrijver van het boek "Dus u wilt een camper?" over zijn ervaringen tijdens de zoektocht naar zijn perfecte camper. Krijg tips over waar u als startende camper koper rekening mee moet houden en hoe u voorbereid op jacht gaat. Na deze workshop bent u beter in staat de camper van uw dromen te vinden.

Workshop "Vrouw rijdt camper" - Tijd op afspraak
Speciaal voor vrouwen bieden wij de mogelijkheid om op een eenvoudige manier een camper-rijtraining te krijgen. Omdat wij vaak horen dat vrouwen minder vaak achter het stuur zitten dan de mannen, willen Tineke de Ruijter (professioneel camper rijinstructrice) en Booij Campers graag vrouwen stimuleren om het stuur in eigen hand nemen. Bent u een vrouw die angst heeft om te rijden met een "grote" camper? Geef u dan op voor de workshop ‘’vrouw rijdt camper’’ en ontdek, met professionele camper rijinstructrice dat een camper besturen toch niet zo eng of moeilijk is als u denkt.

  • Deze workshop wordt 1 op 1 gegeven door Tineke de Ruijter.
  • Bij aanmelding uw voorkeur voor dag en dagdeel vermelden. Wij maken een dagplanning. (€15,- per les van 45 min.)

Rijden met een camper – Tijd op afspraak
Mannen en vrouwen kunnen zich opgeven voor een proefrit met een van onze huurcampers. Een van onze medewerkers zal met u mee gaan in de camper om u te begeleiden met een aantal tips tijdens het besturen van een camper. Zo kan iedereen eens ervaren wat het is om met de camper te rijden voordat u er een aanschaf of huurt.

Klik hier voor het workshop aanmeldingsformulier!

 

Wij kijken uit naar een heel gezellig weekend. Wij hopen op uw komst en graag zien wij uw opgave voor de workshops tegemoet.

Tot ziens op 18, 19 & 20 oktober, tijdens de camper occasion show!

Openingstijden
Vrijdag 18 oktober      09.00 – 17.00 uur

Zaterdag 19 oktober  09.30 – 17.00 uur
Zondag 20 oktober     11.00 – 16.00 uur

webform-required-text