Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Dethleffs Globebus I6

Dethleffs Globebus I6

Stap binnen in de Dethleffs Globebus I-6 en betreed een wereld van reisluxe en vrijheid. Deze camper belichaamt niet alleen vakmanschap, maar biedt ook een scala aan extra's die jouw reiservaring naar een hoger niveau tillen.

De Globebus I-6 is voorzien van het GT-pakket t.w.v. 4280 euro.

Daarnaast omvat het Light-pakket slimme oplossingen en handige functies die het comfort versterken en het dagelijkse leven aan boord vereenvoudigen. Met het oog op praktisch gebruik bevat de Globebus I-6 ook een voorbereidingskit.

Een opvallende eigenschap van deze camper is de mogelijkheid om het maximale toelaatbare gewicht te verhogen naar 3650 kilo, waardoor je nog meer vrijheid hebt om mee te nemen wat je wilt.

Wat betreft de slaapvoorzieningen is de Globebus I-6 uitgerust met twee ruime lengtebedden die, indien gewenst, kunnen worden omgevormd tot één groot tweepersoonsbed. Daarnaast voegt het handige hefbed een extra laag van veelzijdigheid toe, waardoor deze camper ideaal is voor zowel koppels als gezinnen.

Kortom, de Dethleffs Globebus I-6 is niet alleen een camper; het is jouw metgezel op de weg naar onvergetelijke avonturen, met alle luxe en praktische details die je maar kunt wensen.
€ 116.195 informatie aanvragen

technische gegevens

Merk:
DETHLEFFS
Type:
3
Bouw / modeljaar:
2024
Verkoopprijs:
€ 116.195
Soort:
Alkoof
Merk auto:
FIAT
Km-stand:
8
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Handgeschakeld
Massa in rijklare toestand:
2963
Vermogen:
140
Aantal slaapplaatsen:
4
Totale lengte:
695
Breedte:
220
webform-required-text