Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Sunlight I68 Adventure Edition

Sunlight I68 Adventure Edition

Deze camper is nu te koop, maar wordt pas afgeleverd in november 2023, na het verhuurseizoen. U kunt nu alvast profiteren van een aantrekkelijke prijs en een goed onderhouden voertuig. Deze camper is van alle gemakken voorzien en biedt u veel comfort en ruimte.

Financiering
Bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte camper biedt Booij Campers in combinatie met de Erwin Hymer Group de mogelijkheid om een financiering af te sluiten. Met de financieringsoptie van de Erwin Hymer Group kunt u genieten van flexibele betalingsplannen die zijn afgestemd op u individuele behoeften en financiële situatie.

Onderhoud
Als gecertificeerd BOVAG camper onderhouds bedrijf biedt Booij Campers de zekerheid van vakkundig onderhoud door gespecialiseerde vakmensen. Tevens is Booij Campers een RE-CAMP schadeherstel werkplaats en gecertificeerd reparateur voor o.a. NKC en Safe-Trip verzekerden.

Upgrades en accessoires
U kunt om uw camper uit te rusten met de laatste technische accessoires terecht bij Booij Campers. Campers worden namelijk tegenwoordig steeds vaker voorzien van hoogwaardige accessoires om het reizen steeds aangenamer te maken. In het accessoire assortiment vindt u veel verschillende producten zoals luifels, airco's, uitgebreide radio- en navigatiesystemen, elektrische fietsendragers, beveiliging, E&P levelsystemen, zonnepanelen, omvormers, lithium accu's en nog veel meer.

Over Booij Campers
Booij Campers is dé specialist in de kampeerbranche! Als erkende dealer van twee vooraanstaande merken binnen de Erwin Hymer Group, Dethleffs en Sunlight, bieden wij een breed scala aan diensten aan, waaronder verhuur, verkoop, onderhoud en schadeherstel van campers. Met ons team staan wij klaar om u te voorzien van de beste service en expertise.

Laat ons u helpen bij het realiseren van uw kampeer dromen. Neem vandaag nog contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Almere.

Belangrijk: De informatie in onze online advertenties is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, echter kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten in opties en/of andere getoonde gegevens. Controleer voor aankoop de zaken die uw koopbeslissing kunnen beïnvloeden.

technische gegevens

Merk:
SUNLIGHT
Type:
6
Bouw / modeljaar:
2022
Verkoopprijs:
€ 94.750
Soort:
Integraal
Merk auto:
FIAT
Km-stand:
25000
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Automaat
Leeg gewicht:
2767
Vermogen:
140
Aantal slaapplaatsen:
4
Lengte:
740
Totale lengte:
741
Breedte:
232
webform-required-text