Meer dan 50 jaar Booij Campers Almere
Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Alu-level systeem

40 campers bij Booij in de verhuur
Grote keuze uit de nieuwste huurcampers
Exclusief camper dealer van Dethleffs en Sunlight
Actief sinds 1967 Vakmensen met ervaring

Alu-level systeem

Waarom een Level systeem?

Een level-systeem zorgt ervoor dat uw camper waterpas staat op wat voor terrein u zich ook bevindt. Tevens is het een zeer afdoende vorm van diefstalbeveiliging.

Waarom het level-systeem van HPC?

Met 1 druk op de knop binnen 2 minuten uw camper automatisch waterpas stellen.

Lichtgewicht en zeer compact systeem

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Flexibele voet, tot 12 graden

Weinig tot geen onderhoud

Het HPC level systeem bevat 4 aluminium dubbelwerkende cilinders, een lichtgewicht pomp met componenten uit de auto-industrie, een PLC(computer) en een digitale waterpas sensor. De cilinders worden aangestuurd met zeer dunne hydraulische slangen welke onder het voertuig worden weggewerkt. Uit veiligheidsoverwegingen beschikt de pomp over een dubbelwerkende handpomp. U hoeft dus nooit meer bang te zijn dat u ergens vast komt te staan of niet meer kunt levelen. Voor het bedienen van de handpomp hoeft u geen enkel ander gereedschap te gebruiken.

HPC is het eerste bedrijf wat een PLC (computer) gebruikt voor een level systeem. Dit maakt ons systeem uitermate flexibel en een van de meest compacte systemen op de markt. Geen moeilijke bedieningen of stappen meer voor het levelen van uw voertuig. Het display laat precies zien welke stappen u moet uitvoeren en welke op dat moment uitgevoerd worden. Het HPC systeem is zowel automatisch als manueel te bedienen.

HPC Hydraulics biedt 2 jaar volledige garantie!

prijsvoorbeeld: Fiat Ducato € 5250,- incl. montage

webform-required-text