Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Bearlock versnellingsbakslot

Bearlock Versnellingsbakslot

BearLock® staat voor mechanisch beveiligingssysteem voor auto's, oftewel volledig geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingspookslot), is een eenvoudige en revolutionaire, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid en extreme betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat BearLock-Gearlock® behoort tot één van de beste auto-beveiligingssystemen.

Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd, vormt het BearLock-versnellingsbakslot® zich tot één geheel met het chassis van uw auto. De bediening is moeiteloos, simpel en snel; een vrijwel “automatische” handeling, zodat het consequent gebruik wordt bevorderd. Dit laatste zorgt dan weer voor een optimale bescherming van uw auto. Eenmaal ingebouwd, is het slot niet te kraken, met wat voor soort gereedschap dan ook, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de scm-klasse en Tuv getest en goedgekeurd.

Zo gebruikt u uw BearLock:

  • Stop de auto en zet de versnelling in de achteruit of P (automaat)
  • Neem de blokkade-pin uit de houder. Druk de pin in de opening van het slot.
  • Neem de sleutel uit het slot; het schakelmechanisme is geblokkeerd.
  • Ontgrendelen gebeurt in omgekeerde volgorde.

Als officieel Bearlock installateur kan Booij Dethleffs Centre u alle mogelijke sloten leveren. Heeft u vragen over andere soorten Bearlock sloten of wilt u deze bestellen neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

webform-required-text