Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Booij Tracking

Track en Trace beveiliging

Booij Campers Track & Trace Systemen

Volg en beveilig uw camper met Booij Tracking en houdt altijd overzicht en contact met uw camper. Na installatie en montage van een van onze volgsystemen, verliest u uw camper niet meer uit het oog. Zelfs niet bij diefstal.

  • Actuele locatie van uw camper live op kaart
  • Route- en locatiegeschiedenis tot 5 jaar terug
  • Alarmmelding bij diefstal
  • Waarschuwing bij ongewenst gebruik
  • Servicemeldingen en accubewaking
  • Dekkingsgebied Europa (en optioneel werelddekking)

In geval van beveiliging van uw camper adviseren wij het gebruik van een multi trackerset, Booij Tracking + gecertificeerd Alarmsysteem zoals het KIWA SCM Alarmsysteem voor campers.  

Wij hebben onder ons eigen label Booij Tracking verschillende beveiligings- en volgsystemen in ons assortiment, in samenwerking met Regent Mobile. Onze werkplaats kan in elk voertuig of mobiel object een passend volgsysteem installeren. Optioneel met een KIWA SCM gecertificeerd alarm of startonderbreker.

Booij Tracking is te gebruiken voor live volgen, routes en locaties, alarm bij diefstal en meldingen voor service -en onderhoud. Indien gewenst is het ook mogelijk een rittenregistratie bij te houden, zoals de fiscus het vereist. U kunt vervolgens uw eigen account op het Booij Tracking Online Platform en (Web)APP voor Android of iOS downloaden zodat u direct (o.a. op uw smartphone) ziet waar uw voertuig zich bevindt.
Ons tracking systeem verzameld 24/7 informatie waardoor het u inzicht geeft in uw bezochte locaties en gebeurtenissen of incidenten. Deze gegevens zijn tot 5 jaar terug te vragen.

Vraag bij ons naar de mogelijkheden en een demo door onderstaand formulier in te vullen.  

Camper Beveiliging

Bij diefstal van een voertuig is het vaak de snelheid van de diefstal waar op gelet moet worden.

Een voertuig is in veel gevallen snel open en gestart en kan zich dan direct en met hoge snelheid verplaatsen. Bij het beveiligen van een voertuig tegen diefstal is het dus van het grootste belang dat de detectie van de diefstal zo snel mogelijk plaatsvindt. Om deze reden wordt in veel gevallen een alarmsysteem gekoppeld aan het voertuig volgsysteem. Zodra het alarm diefstal detecteert zal er via het volgsysteem een melding worden gemaakt naar de eigenaar en/of alarmcentrale.

In het geval van (extra) beveiliging van uw camper adviseren wij daarom het gebruik van een multi-trackerset. (Booij Tracking  + Kiwa SCM Gecertificeerd Alarmsysteem). 

Vraag naar een passend volgsysteem voor uw camper en laat u adviseren over de beste oplossing.

Bel ons voor een afspraak: telefoonnummer 036-5372727 en kom langs in Almere.

webform-required-text