`
Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Caravan / Camper bodem repareren

Camper bodem repareren

De bodem van een camper of caravan kan na verloop van tijd op sommige plekken verend aanvoelen. Dit heeft te maken met de bodem isolatie die los kan komen van de bodemplaat. Wanneer u dit ervaart in uw camper of caravan is tijdig repareren van de camper bodem de slimste en meest duurzame oplossing. 

Maak direct een afspraak

Een verende camper bodem

Heeft u last van een verende vloer in uw caravan of camper? Vaak merkt u dit op plekken waar veel gelopen wordt, zoals bij de keuken en bij de ingang. Dit komt omdat de bodem van een camper en caravan bestaat uit een sandwichconstructie, bestaande uit hout, styropor-isolatie en vinyl. Wanneer dit van elkaar los komt, door intensief gebruik, ontstaan er zachte delen in de vloer. U herkent het ook wel omdat het lijkt alsof de vloer licht veert. Wanneer u dit constateert, is het verstandig om hier direct iets aan te laten doen, en niet te wachten tot het erger wordt. Een verende bodem kan namelijk met een plaatselijke camper bodem reparatie verholpen worden. Wanneer u te lang wacht kan het zijn dat de gehele bodem vernieuwd moet worden. Neem daarom contact met ons op wanneer u dit probleem herkent.

Het probleem van een zachte bodem zal opgelost worden en zal ook niet meer terugkeren.

Een camper bodem repareren gaat als volgt:

De camper bodem repareren is in vergelijking met het vervangen van een camper bodem geen ingewikkelde klus. Het verhelpen van een verende bodem doen we door de camper bodem te repareren. We injecteren de bodem met een speciale lijm op de punten van de bodem waar het zacht is. Door deze injecties op de juiste plaatsen wordt de camper bodem weer strak en hard. Het probleem van zachte plekken zal hiermee opgelost zijn en zal ook niet meer terugkeren.

Heeft u zachte plekken in uw caravan of camper bodem en wilt u hiernaar laten kijken? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen contact met u op.

Caravan/ camper bodem reparatie contact formulier

webform-required-text
webform-required-text