Meer dan 50 jaar Booij Campers Almere
Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Camper inkoop & bemiddeling

Booij Campers
No cure no pay
6 maanden Bovag garantie
Eerlijke en heldere afspraken
Verkoopproces geheel ontzorgt
Snel het verkoopbedrag op uw rekening
Vrijwaring en Tenaamstelling via Booij

Uw camper verkopen of laten bemiddelen?   

Wist u dat u bij Booij Campers naast verkoop, verhuur en onderhoud ook terecht kunt voor inkoop of verkoopbemiddeling van uw kampeerauto? 

Uw camper verkopen is een behoorlijke klus waar van alles bij komt kijken. Zo zult u zaken moeten ondernemen als het maken van de juiste foto's, het vinden van het juiste publiek en natuurlijk de juiste waarde van uw camper inschatten. Ook zult u natuurlijk de potentiële kopers moeten ontvangen voor bezichtiging van uw camper en al hun vragen moeten beantwoorden. Bij Booij Campers doen we niet anders en nemen wij deze zorgen graag van u over. 
Bij het team van Booij bent u dus in goede handen als het gaat om hulp bij de verkoop van uw camper. Booij Campers heeft al ruim 53 jaar ervaring in de camper en caravan branche en is een vertrouwd adres voor vele camperaars. Wij zijn officieel dealer van de merken Dethleffs en Sunlight maar hebben ervaring met alle campermerken waardoor wij ook bemiddeling en inkoop advies kunnen bieden voor alle campermerken.  
 
Alle bemiddelingscampers 6 maanden BOVAG garantie na aankoop. Dit is uniek! 
 
Iedere camper die wij inkopen of bemiddelen wordt vooraf door ons geïnspecteerd waarna wij een eerlijke waardeschatting geven. Voordat u w camper achterlaat voor verkoop maken wij een contract op met een helder overzicht van alle bemiddeling / inkoop specificaties, kosten en prijzen.
 

Waarom uw camper verkopen bij een gerenommeerd bedrijf? 

Vraagt u zich af waarom u uw camper zou laten verkopen bij een gerenommeerd dealerbedrijf zoals Booij Campers in plaats van bij een camper opkoper of zelf uw camper verkopen via marktplaats? Uiteraard zijn er voor en nadelen te verzinnen voor iedere manier van verkopen. Het verkopen van uw camper via Booij Campers, is echter een veilige keuze en een keuze waar u zelf weinig omkijken naar heeft. Wij nemen al het werk voor u uit handen en realiseren een eerlijke en marktconforme verkoopprijs voor uw camper. Denk daarnaast ook aan de rompslomp die u bespaard blijft als u de camper laat bemiddelen of inkopen. Wij zorgen namelijk voor de vrijwaring van de camper, en na verkoop regelen wij de tenaamstelling.

Naast het besparen van bureaucratische rompslomp zijn er ook financiële voordelen aan bemiddeling. 

Naast het besparen van bureaucratische rompslomp zijn er ook financiële voordelen aan bemiddeling. Kosten zoals stalling en wegenbelasting zullen er niet meer zijn zodra u de camper bij ons afgeleverd heeft. De camper blijft bij ons op het terrein gestald totdat er een nieuwe eigenaar is, echter blijft u voor de volle 100% eigenaar van de camper tot aan de verkoop. 

After sales en mogelijke aankoop misverstanden, daar wilt u niet mee te maken krijgen.

No cure no pay camper bemiddelingAls u uw camper verkoopt wilt u ook na afhandeling van de verkoop niet geconfronteerd worden met onvoorziene technische mankementen aan de camper. Een camper kan ineens defecten vertonen die vooraf niet voorzien waren en u wilt natuurlijk niet met een boze nieuwe eigenaar moeten dealen. Ook
om deze reden is het verstandig om uw camper te verkopen bij Booij Campers. Als erkend Bovag bedrijf, Recamp Schadehersteller en RDW gecertificeerd partner bieden wij alle bemiddelingscampers
6 maanden BOVAG Garantie na aankoop. Dit is uniek! Alleen met deze regeling weet u zeker dat de
nieuwe eigenaar van uw camper niet met klachten bij u terug komt. U blijft bovenal dus volledig
anoniem bij de koper van uw camper.

Camper bemiddeling bij Booij Campers - No Cure No Pay Formule

Het verkopen van uw camper via Booij Campers is de moeite dus dubbel en dwars waard. Uw camper komt onder de aandacht bij het juiste publiek, geïnteresseerde camperaars, en al het verkoopwerk wordt voor u uit handen genomen. U maakt gebruik van onze uiteenlopende services en met onze No Cure No Pay Formule loopt u geen enkel risico.   Wij verkopen uw camper en storten het geld direct op uw rekening. En natuurlijk ontvangt u van ons uw vrijwaringsbewijs

Wat is het verschil tussen het laten inkopen of bemiddelen van uw camper?  

Wanneer uw camper laten inkopen? No cure no pay camper bemiddeling

Wilt u vandaag nog uw kampeerauto verkopen en omzetten in cash? Laat ons dan uw camper inkopen. Wij beoordelen uw camper en bieden u een marktconforme inkoopprijs. Het geld staat
direct op uw rekening en u ontvangt onmiddellijk het vrijwaringsbewijs. Om deze reden is het laten inkopen van uw camper een groot voordeel en extra makkelijk, geen moeite en snel het gehele bedrag op de rekening. 

Wanneer uw camper verkopen onder bemiddeling? 

Heeft u geen haast om uw camper direct te verkopen? Dan kunt u er voor kiezen om uw camper als bemiddelingswagen bij ons in de showroom neer te zetten. Op deze manier profiteert u van ons netwerk en onze camper verkoop expertise. Wij spreken samen het verkoopbedrag af en verkopen uw camper voor een afgesproken bemiddelingsfee.

Neem contact op voor verdere informatie of meld direct uw camper aan via onderstaand formulier. 

webform-required-text
     

webform-required-text