Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Offerte aanvraag camper huren gedaan?

Wij nemen hierna contact met u op over de beschikbaarheid!
Camper huren vanaf 9 dagen km vrij
Camper met douche en toilet Keukeninventaris, luifel, fietsenrek, tv scherm*
Camper huren incl. verz. All-Risk verzekering met 24 uur ondersteuning
Jonge camper huren Dethleffs-Sunlight en Cliff buscampers van 2020-2021

Camper huren voor uw droomvakantie

Let op! Zodra wij uw offerte aanvraag ontvangen hebben krijgt u van ons bericht of de gekozen huur camper beschikbaar is in de gevraagde periode. Mocht dit niet het geval zijn dan krijgt u van ons een passend alternatief met prijsopgave voor het huren van een camper aangeboden.

Ons aanbod

Urban Plus 2021
zitplaatsen4slaapplekken2
meer info
Compact Plus 2021
zitplaatsen4slaapplekken2
meer info
Comfort Standaard 2021
zitplaatsen4slaapplekken3
meer info
Comfort Luxury 2021
zitplaatsen4slaapplekken4
meer info
Comfort Luxe Mercedes 2021
zitplaatsen4slaapplekken2
meer info
Family Standaard 2021
zitplaatsen4slaapplekken4
meer info
Family Plus 2021
zitplaatsen6slaapplekken5
meer info
Family Luxury 2021
zitplaatsen6slaapplekken6
meer info

Een camper huren voor uw campervakantie is ultieme vrijheid

Dat is wat u ervaart wanneer u kiest voor een campervakantie. Met een voorraad van ongeveer 40 campers die het hele jaar door te huur zijn, begint deze droomvakantie bij Booij in Almere. Kiest u voor een camper huren, dan kiest u voor gemak. Want hoe lang uw reis ook duurt: u heeft alles binnen handbereik. Van slaapplaats tot koelkast én uw eigen toilet. Ook wanneer u kiest voor een avontuurlijke trip door ruige gebieden is een camper huren een echte aanrader. 

De ideale camper huren

Booij Dethleffs Centre Almere heeft een breed assortiment campers te huur. Voor iedere kampeer wens, voor ieder gezelschap en voor ieder budget hebben wij de geschikte camper te huur. In het laagseizoen, maar ook in het hoogseizoen! Van een compact standaard uitvoering tot het huren van een luxe camper voor grotere families. Booij heeft het! En natuurlijk kunt u ook met al uw vragen over campers en het huren van campers terecht bij het team van Booij.


Filmpje: Camper huren? Hoe gebruik ik een camper!

Prijzen camper huren

U kunt al een camper huren vanaf slecht € 588,- per week. Onze campers zijn nooit ouder dan twee jaar en worden perfect onderhouden in onze BOVAG gecertificeerde onderhoudsgarage.

Tip: Lees ook de onafhankelijke beoordelingen over Booij op NKC.nl

Met Booij gaat u voordelig én veilig de weg op! Onze campers zijn standaard uitgerust met airconditioning, cruise control, radio-cd speler en een zuinige dieselmotor. Daarbovenop kunt u bij het huren van een camper rekenen op onder meer:

 • 2000 vrije kilometers in de eerste huurweek
  (vanaf de tweede huurweek zijn alle kilometers vrij)
 • een allrisk verzekering
 • het gratis stallen van uw eigen auto op afgesloten terrein
 • een complete keukeninventaris en technisch uitrustingspakket 

Kortom: huurt u een camper bij Booij dan bent u zeker van de vakantie van uw dromen. Wij geven uw vrijheid de ruimte!

Wilt u een camper huren, maar eerst even de modellen bekijken in onze showroom? We staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar! Direct meer informatie? Bel 036-5372727!

veelgestelde vragen
Welke huurcamper is geschikt voor mijn vakantie?
Weet u niet welke camper het meest geschikt is voor uw reis? We adviseren u graag. U kunt telefonisch contact opnemen via 036 537 27 27 of emailen naar info@booijcampers.nl.
Hoe oud zijn de huurcampers?

Onze huurcampers worden nieuw ingekocht en verhuurd voor een periode van maximaal 2 jaar. Na deze tijd zijn deze campers te koop als occassions.

Heb ik een internationaal rijbewijs nodig om een camper te huren?

Nee, u heeft geen internationaal rijbewijs nodig om bij ons een camper te huren. In de meeste Europese landen is geen internationaal rijbewijs vereist, echter wordt het aangeraden om bij een klein aantal landen wel een internationaal rijbewijs bij u te dragen: Montenegro; Oekraïne; Servië; Wit-Rusland; Azerbeidzjan, onder bepaalde voorwaarden.

Moet je verplicht op een camping overnachten met de camper?
In Europa zijn verschillende typen campings, van boeren campings tot grote familie campings. U bent vrij om te kiezen welke camping het beste bij u past. Veel campings hebben ook speciale camperplaatsen, hier kunt u overnachten met alleen de hoognodige faciliteiten voor een gereduceerde prijs. Als u op doortocht bent zijn dit ideale overnachtingen. Deze camperplaatsen zijn makkelijk te vinden via de speciale app's die daarvoor zijjn ontwikkeld. Verder bestaan er z.g. "Camperparken". Dit zijn overnachtingsplaatsen met een hoog comfort niveau speciaal ingericht voor campers. De prijzen hiervan vallen alleszins mee in vergelijk tot campings. Er worden de laatste jaren steeds meer initiatieven ontwikkeld om de overnachting met een camper tot een feest te maken. Kijk bijvoorbeeld eens op: france-passion.com of landvergnuegen.com In Nederland is het verboden om met de camper langs de weg te overnachten. Gaat u naar het buitenland check dan altijd van tevoren of dat in de betreffende landen wel is toegestaan!
Hoeveel is mijn eigen risico?
Uw eigen risico is € 1000,-. Wij raden het aan om dit eigen risico te verlagen tot € 400,- dit kost u € 6,- per dag.
Wat is inbegrepen bij de camper huur?
Bij de huurprijs is inbegrepen:
 • Vanaf 10 dagen alle km's vrij (bij 1 week huur max. 2000 km)
 • Keukeninventaris incl. Nespresso koffieapp. (230 V)
 • Tablet met GPS en overnachtingsinfo (NKC app)
 • Stofzuiger
 • (op verzoek) Internet mifi kastje voor prepaid Europa kaart
 • Luifel
 • Fietsenrek
 • Veiligheidspakket (hesjes, verbanddoos enz)
 • Motoren zijn minimaal 2.3 MJET 130 pk (diverse automaten)
 • Airco cabine
 • Cruise control
 • Radio-cd-usb speler
 • Achteruitrijsensoren of camera
 • Startkabels
 • Band repairkit
 • Oprij (level)blokken
 • 2 gasflessen
 • 230 V aansluitsnoer (20-30 mtr)
 • Watervulslang en jerrycan
 • Toiletvloeistof
 • All-risk verzekering (excl. Eigen Risico*)
 • 24-uurs hulpdienst bereikbaar van verzekeraar
 • Fiat mobiliteitsgarantie
 • Gratis autostalling
 • Reiniging buitenzijde
 • 24 uur ondersteuning door verhuurder
*U heeft een eigen risico van € 1000,- . U kunt uw eigen risico afkopen tot € 0,- voor € 8,- per dag.
Kan ik een camper huren met mijn hond?
Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw hond mee te nemen op vakantie. Als u een camper huurt bij Booij mag u daarom uw hond meenemen in de camper. Onze voorwaarden bij het meenemen van uw hond of huisdier is dat wij bij terug keer geen sporen terug willen vinden. De hond mag ook niet nat in de camper toegelaten mag worden.
Kan ik een camper huren met airco?
Ja, al onze campers zijn voorzien van standaard cabine airco. Dit betekend dat u tijdens het rijden altijd gebruik kunt maken van de airco in de cabine. Als de motor uitstaat is er geen airco in het leef gedeelte. De campers zijn voorzien van velen ramen die u tegen elkaar open kunt zetten voor een fijn briesje in de zomer.
Kan ik een camper huren met een B rijbewijs?
ja, al onze campers zijn te huur met een B rijbewijs. Met een B rijbewijs mag u voertuigen tot 3500 kg. berijden. Al onze campers hebben een standaard uitvoering van minder dan 3500 kg. en daarom mag u deze zonder problemen rijden met uw gewone rijbewijs.
Kan ik bij jullie een camper huren met douche en toilet?
Ja, al onze campers zijn voorzien van ingebouwde douche en toilet ruimte. De kleinste buscamper tot en met de grote familie wagen kunt u huren met douche en toilet. Dit geeft u de vrijheid om te gaan en te staan waar u maar wilt. De camper is bij verhuur voorzien van speciale vloeistoffen om het toilet schoon te houden.
Nieuwe of tweedehands camper kopen?

De keuze voor een nieuwe camper of een tweedehands camper is mede afhankelijk van het budget dat u heeft. Een jonge occasion camper biedt zeker voordelen. Maar er gaat niets boven een compleet nieuwe camper die u geheel naar wens heeft kunnen samenstellen. 

webform-required-text