`
Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

BOVAG Camper Schadeherstel

BOVAG Camper Schadeherstel

Heeft u schade aan uw camper? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel en vakkundig mogelijk laten verhelpen. Vertrouw bij schade op het BOVAG gecertificeerde camper bedrijf. Als BOVAG-schadeherstelbedrijf verzorgen we elke vorm van schadeherstel en reparatie aan uw camper. Naast de jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt kunt u dus ook voor camper schadereparaties bij ons terecht. 

Als BOVAG-erkend schadeherstelbedrijf krijgt u garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. Het BOVAG keurmerk getuigd al vele jaren van onze betrouwbaarheid van service en deskundige werkwijze. 

Maak direct een afspraak

Om weer veilig met uw camper op pad te kunnen wilt u ook bij schade geholpen worden door een gecertificeerd en vertrouwd schadeherstelbedrijf. Booij Campers is zo'n gecertificeerd BOVAG-schadeherstelbedrijf bij wie u zonder zorgen terecht kunt. 

Schadereparatie van alle camper merken

Het BOVAG certificaat geeft niet alleen aan dat we gespecialiseerd en gecertificeerd zijn in camper verkoop en camper verhuur, maar deze erkenning is ook belangrijk voor de aanduiding van onze specialisatie in onderhoud en schadereparatie een alle camper merken. 

Bij Booij Campers, BOVAG-bedrijf werken vakbekwame mensen die gespecialiseerd zijn in het herstellen van camperschade. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service.

Onze services bij BOVAG schadeherstel

Wanneer u schade heeft aan uw camper moet er veel geregeld worden. Het repareren van de camper schade is één onderdeel, daarnaast moet de schade gemeld worden, en moet de verzekering afgehandeld worden. Als BOVAG bedrijf regelen we het volgende voor u:

  • Aanname van uw camper
  • Taxatie van de schade 
  • Contact en afhandeling met de schade-expert
  • Vakkundige reparatie van de camper
  • Communicatie en administratie met de verzekeringsmaatschappij 
  • Teruggave van de camper

 

Camper schadeherstel afspraak formulier

Maak een afspraak om de schade aan uw camper op deskundige wijze te verhelpen zodat u weer veilig op pad kunt.

webform-required-text
webform-required-text