Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Camper kopen

plm 40 nieuwe campers bij booij in de verhuur
exclusief camper dealer van Dethleffs en Sunlight
Gezond binnenklimaat dankzij het AirPlus-systeem: een speciaal ventilatie-concept.
actief sinds 1967 vakmensen met ervaring

Camper kopen voor de ultieme vrijheid

Booij Campers is dé specialist in Dethleffs en Sunlight campers. Genieten van ultieme vrijheid wanneer u maar wilt? Dan is een camper kopen echt iets voor u! 
Met een eigen camper kunt u op elk gewenst moment genieten van het vakantiegevoel. Vooraf plannen is niet nodig. Onverwacht een paar dagen vrij? Is het opeens tóch mooi weer? Draai de sleutel in het contact en ga!

Toch liever een camper huren? Ook daarin hebben wij een ruim aanbod van campers.

Advies bij nieuwe camper kopen

Wanneer u een nieuwe camper wilt kopen is goed advies onmisbaar. Het ervaren team van Booij Dethleffs Centre Almere heeft op elke vraag een gericht antwoord. We geven u advies inzake het type camper dat u wilt kopen, over de inrichting, maar ook over praktische zaken die u onderweg kunt tegenkomen. Een camper betekent op vakantie met uw tweede huis. U bent zeker van een gezellige omgeving die volledig aan uw wensen voldoet. Dat is bij een huurwoning of in een hotel wel eens anders!

Toch liever huren dan een camper kopen?

Ook voor een camper huren bent u bij ons aan het juiste adres. Ons huurassortiment bevat 40 campers. We verhuren alleen de nieuwste modellen zodat u zeker bent van een veilige trip. Dankzij de camper verhuur zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van zeer jong gebruikte campers. Hierop ruilen wij natuurlijk ook in zodat u ook terecht kunt voor een uitgebreid aanbod van camper occasions.

Onze showroom bezoeken? We staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar! Direct meer informatie over het kopen van een (nieuwe) camper? Bel 036-5372727.

Geschiedenis van Dethleffs campers

“Niet zonder mijn gezin” zei Arist Dethleffs in 1931 en ontwierp de woonauto, omdat hij ook tijdens lange zakenreizen zijn gezin bij zich wilde hebben. Hij legt daarmee de basis voor een geheel nieuwe vorm van vakantie vieren. Nu, meer dan 80 jaar later krijgt u bij de aanschaf van een Dethleffs een voertuig van de hoogste kwaliteit. De fabriek in Isny is een van de modernste in heel Europa op het gebied van vrijetijdsvoertuigen. De slogan "een vriend van de familie" maakt Dethleffs meer dan waar. Zowel op het gebied van personeelsbeleid, als in de omgang met hun dealers en klanten en de zorg voor het milieu.


Sunlight wordt sinds 2007 geproduceerd in Duitsland en komt uit de stal van Dethleffs. De naam van de fabriek is Capron en deze is gevestigd in Neustadt. Dankzij hun efficiency en de passie en ervaring van de werknemers is Sunlight nu een merk wat zich heeft bewezen in de markt.

veelgestelde vragen
Wat is een buscamper?
Buscampers hebben veel weg van een bestelbus. Het grote voordeel van dit type campers is dat het ook als gewone personenauto te gebruiken is. Buscampers zijn vaak smaller dan de gebruikelijke camper en is daarom erg handzaam, valt minder op in het verkeer als camper en rijdt makkelijk door smalle straten. Ondanks het feit dat een buscamper veel weg heeft van een normale auto zit je lekker hoog om het verkeer te overzien en van de mooie uitzichten te kunnen genieten. Bekijk onze volledige aanbod buscampers.
Welke campers kan ik kopen met een B rijbewijs?

De meeste campers in Nederland zijn te berijden met een B rijbewijs. Bij Booij Campers verhuren en verkopen wij standaard campers van onder de 3.500 kg. wat betekent dat je deze mag besturen met een B rijbewijs. Alle campers die u vindt op onze website mag u daarom zonder problemen besturen. Anders wordt het uitdrukkelijk vermeld.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een buscamper?
Een buscamper kopen is niet niks. U moet dan ook op veel verschillende vlakken keuzes maken en er zijn verschillende dingen om op te letten bij de aanschaf, zoals; - Wil ik een nieuwe of een gebruikte buscamper kopen? - Welke buscamper indeling past bij mij? - Welke lengte buscamper wil ik? - Heb ik liever een automaat of een handgeschakelde buscamper? - Welke opties qua motor inhoud zijn er? - Welke maandelijkse en jaarlijkse kosten zal ik hebben na de aanschaf van een buscamper? Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze. U kunt altijd vrijblijvend langs komen om eens een oriënterend gesprek te voeren. Deze specifieke vragen zijn individueel en per persoon anders te beantwoorden.
Nieuwe of tweedehands camper kopen?

De keuze voor een nieuwe camper of een tweedehands camper is mede afhankelijk van het budget dat u heeft. Een jonge occasion camper biedt zeker voordelen. Maar er gaat niets boven een compleet nieuwe camper die u geheel naar wens heeft kunnen samenstellen. 

webform-required-text