Dethleffs Sunglight McRent

Camper kopen

40 nieuwe campers bij booij in de verhuur
exclusief camper dealer van Dethleffs en Sunlight
5 jaar fiat/fabrieks garantie*
actief sinds 1967 vakmensen met ervaring

Camper kopen voor de ultieme vrijheid

Booij Campers is dé specialist in Dethleffs en Sunlight campers. Genieten van ultieme vrijheid wanneer u maar wilt? Dan is een camper kopen echt iets voor u! 

“Niet zonder mijn gezin” zei Arist Dethleffs in 1931 en ontwierp de woonauto, omdat hij ook tijdens lange zakenreizen zijn gezin bij zich wilde hebben. Hij legt daarmee de basis voor een geheel nieuwe vorm van vakantie vieren. Nu, meer dan 80 jaar later krijgt u bij de aanschaf van een Dethleffs een voertuig van de hoogste kwaliteit. De fabriek in Isny is een van de modernste in heel Europa op het gebied van vrijetijdsvoertuigen. De slogan "een vriend van de familie" maakt Dethleffs meer dan waar. Zowel op het gebied van personeelsbeleid, als in de omgang met hun dealers en klanten en de zorg voor het milieu.  

Sunlight wordt sinds 2007 geproduceerd in Duitsland en komt uit de stal van Dethleffs. De naam van de fabriek is Capron en deze is gevestigd in Neustadt. Dankzij hun efficiency en de passie en ervaring van de werknemers is Sunlight nu een merk wat zich heeft bewezen in de markt.

Met een eigen camper kunt u op elk gewenst moment genieten van het vakantiegevoel. Vooraf plannen is niet nodig. Onverwacht een paar dagen vrij? Is het opeens tóch mooi weer? Draai de sleutel in het contact en ga!

Advies bij nieuwe camper kopen

Wanneer u een nieuwe camper wilt kopen is goed advies onmisbaar. Het ervaren team van Booij Dethleffs Centre Almere heeft op elke vraag een gericht antwoord. We geven u advies inzake het type camper dat u wilt kopen, over de inrichting, maar ook over praktische zaken die u onderweg kunt tegenkomen. Een camper betekent op vakantie met uw tweede huis. U bent zeker van een gezellige omgeving die volledig aan uw wensen voldoet. Dat is bij een huurwoning of in een hotel wel eens anders!

Toch liever huren?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons huurassortiment bevat 40 campers. We verhuren alleen de nieuwste modellen zodat u zeker bent van een veilige trip. Bekijk hier ons camper huuraanbod. Ook kunnen we u helpen aan een tweedehands camper.

Onze showroom bezoeken? We staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar! Direct meer informatie over het kopen van een (nieuwe) camper? Bel 036-5372727.

veelgestelde vragen
Wat is een buscamper?
Buscampers hebben veel weg van een bestelbus. Het grote voordeel van deze type campers is dat deze ook als gewone personenauto te gebruiken zijn. Bekijk onze volledige aanbod buscampers.
Welke campers kan ik kopen met een B rijbewijs?
De meeste campers in Nederland zijn te berijden met een B rijbewijs. Bij Booij Campers verhuren en verkopen wij standaard campers van onder de 3500 kg. wat betekent dat je deze mag besturen met een B rijbewijs. Alle campers die u vindt op onze website mag u daarom zonder problemen besturen. Anders wordt het uitdrukkelijk vermeld.
webform-required-text