Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Camper Schadeherstel

Bovag en Recamp werkplaats

Camper Schadeherstel

Heeft u onverhoopt camperschade opgelopen? Herstel deze camperschade op professionele wijze door een echte camper schadeherstel specialist. Onze werkplaats is ingericht voor het uitvoeren van schadeherstel en onderhoud specifiek voor campers. We zijn BOVAG en RE-CAMP gecertificeerd schadehersteller. Als gecertificeerde camper werkplaats handelen onze gespecialiseerde vakmensen uw camperschade daarom snel en vakkundig af.

Maak direct een afspraak

 

BOVAG Kwaliteitskeurmerk

Als RE-CAMP en BOVAG bedrijf voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen. Voor u als klant is het BOVAG-keurmerk een kwaliteitskeurmerk wat u garantie geeft op de uitgevoerde werkzaamheden in camper onderhoud, schadeherstel & -reparaties, en bij aankoop van een camper. Het BOVAG-keurmerk getuigd al vele jaren van onze betrouwbaarheid van service en deskundige werkwijze.

Meer informatie

RE-CAMP Gecertificeerd Werkplaats

Ook als RE-CAMP werkplaats zorgen wij voor schadeherstel aan uw camper. RE-CAMP Top Select Camper & Caravan Schadeherstel is een landelijk samenwerkingsverband tussen verzekeraars en professionele camper en caravan schadeherstellers. Als gecertificeerd RE-CAMP camper werkplaats handelen onze gespecialiseerde vakmensen uw camperschade daarom snel en vakkundig af.

Meer informatie

Overige Schadereparaties

Door onze verstrekkende kennis voeren we, naast algemene schadeherstel klussen ook specialistisch schadewerk uit en hebben onze werkplaats-specialisten uiteenlopende certificeringen en opleidingen voltooid. Wanneer nodig werken we samen met andere bedrijven die op andere vlakken gespecialiseerd zijn en wat een aanvulling op ons werk is. Op deze manier repareren we uw schades op een zo goed en zorgvuldig mogelijke manier.

Meer informatie

Schadeherstel Contactformulier

Neem contact op voor meer informatie, afspraken of schade calculatie. 

webform-required-text
webform-required-text