Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Camper Schadeherstel

Bovag en Recamp werkplaats

Camper Schadeherstel

Heeft u onverhoopt camper schade opgelopen? Herstel deze camper schade op professionele manier door een echte camper schadeherstel specialist. Onze werkplaats is ingericht voor het uitvoeren van schadeherstel en onderhoud specifiek voor campers. Wij zijn al jaren Bovag gecertificeerd en sinds een aantal jaar ook Recamp werkplaats.

Als Recamp en Bovag bedrijf voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen. Voor u als klant is het Bovag keurmerk een kwaliteitskeurmerk wat u garantie geeft op de uitgevoerde werkzaamheden in onderhoud, camper schadeherstel & -reparaties, maar ook bij de aankoop van een camper. 

Door onze verstrekkende kennis voeren wij, naast algemene schadeherstel klussen ook vaak specialistisch schadewerk uit en hebben onze werkplaats specialisten uiteenlopende certificeringen en opleidingen voltooid. Indien nodig werken wij samen met andere bedrijven die op andere vlakken gespecialiseerd zijn en wat een aanvulling is op ons werk. Op deze manier repareren wij uw schades op een zo goed en zorgvuldig mogelijke manier.

Neem contact op voor meer informatie, afspraken of schade calculatie. 

webform-required-text

 

 

webform-required-text