`
Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

BOVAG onderhoudsbeurt

onderhoud voor uw camper

BOVAG Onderhoudsbeurt Camper

Om telkens opnieuw veilig met uw camper op pad te gaan is het belangrijk om jaarlijks een BOVAG Onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Wanneer u uw camper intensief gebruikt, of wanneer u uw camper maar slechts enkele weken per jaar gebruikt is het raadzaam om jaarlijks een onderhoudsbeurt aan uw camper uit te laten voeren. Met een BOVAG onderhoudsbeurt wordt uw camper op diverse punten gecontroleerd door een erkend en gecertificeerde partner. 

Maak direct een afspraak

Wat is een BOVAG onderhoudsbeurt?

Tijdens een BOVAG onderhoudsbeurt wordt de camper op zo’n 30 punten gecontroleerd. Deze controle punten gaan over de gehele opbouw van de camper. Van bodem controle tot het gehele watersysteem en van de elektra tot de gasinstallatie. Daarnaast wordt er een globale vochtmeting gedaan. 

Na afloop van de BOVAG camper onderhoudsbeurt krijgt u het keuringsrapport en een BOVAG keurjaar sticker mee, als bewijs van goed camper onderhoud.

Maak een afspraak

BOVAG keurjaar sticker

Na afloop van de BOVAG camper onderhoudsbeurt krijgt u het keuringsrapport en een BOVAG keurjaar sticker mee, als bewijs van goed camper onderhoud.

Vochtmeting tijdens BOVAG onderhoudsbeurt

Tijdens de BOVAG onderhoudsbeurt wordt een globale vochtcontrole uitgevoerd, niet te verwarren met de uitgebreide BOVAG vochtmeting met keuringsrapport of de Dethleffs / Sunlight vochtdichtheidsgarantie vochtmeting. Wanneer u de uitgebreide camper vochtmetingen wilt laten uitvoeren kan dit op afspraak gecombineerd worden met de jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt.

Camper APK

De jaarlijkse APK van het motorisch deel van de camper is even belangrijk als de BOVAG onderhoudsbeurt. Wanneer u naast de BOVAG onderhoudsbeurt ook een motorisch APK uitvoert plannen we dit in bij onze vertrouwde FIAT-partner. Wij nemen de zorgen voor u uit handen door de camper in te plannen voor de APK en te halen en te brengen naar onze partner.

Wat kost een BOVAG onderhoudsbeurt camper?

BOVAG onderhoudsbeurt camper
*exclusief motorisch deel
 € 195,- 

Standaard wordt € 7,95 milieukosten en € 9.95 klein materiaal in rekening gebracht.

BOVAG onderhoudsbeurt afspraak formulier

webform-required-text
webform-required-text