Meer dan 50 jaar Booij Campers Almere
Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Bovag onderhoudsbeurt

onderhoud voor uw camper
Bovag garantie
Gecertificeerde werkplaats
Camper onderhoudsspecialist
waardebehoud camper

Bovag Onderhoudsbeurt Camper

Om zonder zorgen te genieten van uw camper en veilig op reis te kunnen, is het belangrijk om goed onderhoud te plegen aan uw camper. Uw camper technisch in goede conditie houden doet u door jaarlijks een Bovag onderhoudsbeurt en vochtcontrole uit te laten voeren door een Bovag gecertificeerd bedrijf. Het Bovag keurmerk is een kwaliteitskeurmerk wat u garantie geeft op uitgevoerde werkzaamheden zoals onderhoud en schadereparaties. Bovag is namelijk de branche-organisatie van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in mobiliteit. Als Bovag bedrijf voldoen wij daarom aan strenge kwaliteitseisen. Naast uw eigen veiligheid is regelmatig camper onderhoud ook belangrijk voor het waardebehoud van uw camper. Een goed bijgehouden onderhoudsboekje is van groot belang bij mogelijke verkoop van uw camper. Om uw zaken daarom goed op orde te hebben omtrent uw camper onderhoud bieden wij verschillende services aan.

Camper APK

De bovag onderhoudsbeurt is net zo belangrijk als de jaarlijkse APK van het motor deel van uw camper om zo mankementen vroegtijdig te constateren en de waarde van uw camper te behouden. Goed en regelmatig onderhoud kan op lange termijn veel tijd, geld en moeite besparen. 

Heeft uw camper ook onderhoud aan het Autotechnische deel (APK) nodig? Als u dit tegelijkertijd met uw onderhoudsbeurt wilt laten uitvoeren kunnen wij dit voor u inplannen bij onze Fiat onderhoudspartner. U hoeft dan maar 1 keer uw camper te brengen en te halen, wij verzorgen de rest. U kunt ook bij uw eigen Fiat APK service station een afspraak inplannen. In alle gevallen is het belangrijk om deze zaken bij een erkende merkdealer uit te laten voeren om alle zaken goed geregistreerd op uw naam en in de boekjes te krijgen. 

Vochtcontrole garantiebehoud

Tijdens een Bovag onderhoudsbeurt wordt een globale vochtcontrole uitgevoerd, niet te verwarren met de vochtcontrole voor garantie behoud van de camper. De vochtcontrole voor garantiebehoud kan op afspraak gecombineerd worden met de jaarlijkse Bovag onderhoudsbeurt

Plan direct uw afspraak in

webform-required-text
webform-required-text