Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Sunlight Camper Modellen

Modellen 2024

Sunlight Camper Modellen

Booij Campers is officieel dealer van het Duitse kwaliteitsmerk Sunlight Campers. Sunlight heeft zich als campermerk bewezen als een van de meest vooruitstrevende merken in de camperbranche. Jaarlijks voeren ze vernieuwingen uit aan de campers, met als doel het produceren van hoogwaardige, betaalbare campers voor een breed publiek.

Sunlight wordt geproduceerd in Neustadt, bij Dresden in de Capron productiefaciliteit en is onderdeel van de Hymer groep, wat staat voor Duitse kwaliteit campers.
Bekijk hier de Sunlight promo video en de specificaties van alle Sunlight campers modeljaar 2024.

Ons Sunlight camper verkoopaanbod staat bij camper occasions.

De verkoopprijzen van nieuwe campers zijn onder voorbehoud, zowel op de website als in de folder.

Waarom Sunlight camper kopen 

Sunlight campers staan bekend om de gunstige prijs kwaliteitsverhouding. De uitstekende kwaliteitscampers met een aantrekkelijke prijs zijn daarom geschikt voor een breed publiek. De Sunlight campers hebben alles wat u nodig heeft in een camper maar zonder onnodige versiering. Geen dure handgrepen of designlampen, maar er is wel degelijk oog voor details wat in de praktijk daadwerkelijk van pas komen. Zoals kleine haakjes, en extra opbergvakjes. Ook heeft de Sunlight met zijn licht getinte interieur een zeer moderne uitstraling. Het lichte houtwerk wekt een ruimtelijk, open en schoon gevoel. De Sunlight camper is perfect geschikt voor de mensen die op zoek zijn naar een camper die eenvoudig, modern en betaalbaar, en van uitstekende kwaliteit is.

Voordelen Sunlight Campers 

  • Duitse kwaliteit - Grundlichkeit
  • Scherpe prijzen
  • 7 jaar vochtdichtheidsgarantie
  • 2 jaar Fiat & Sunlight garantie
  • Lichtgewicht
  • Moderne lichtgetinte interieuren
  • Breed assortiment (Buscamper, Semi-integraal, Integraal & Alkoof )

Sunlight Camper kopen bij Booij Campers

Als officieel Sunlight camper dealer staan er altijd verschillende Sunlight campers op voorraad in onze showroom. Wanneer u een nieuwe Sunlight Camper wilt kopen of een gebruikte, een ex-verhuur camper of occasion; bij Booij Campers krijgt u altijd minimaal 12 maanden garantie op uw aankoop. Bij nieuwe Sunlight campers is dit uiteraard meer, 7 jaar vochtdichtheidsgarantie en 24 maanden Sunlight & Fiat garantie. 

Een Sunlight Camper kopen bij Booij Campers loont omdat wij garant staan voor uw aankoop, daarmee bewijzen wij dat wij uitsluitend goede kwaliteit campers verkopen. 

12 maanden garantie minimaal, bij occasion aankoop
Officiële Sunlight dealer
Bovag & Recamp werkplaats Gecertificeerd
Eerst huren dan kopen mogelijkheid

Model vernieuwingen van Sunlight 2022

Wilt u een nieuwe Sunlight camper kopen? In modeljaar 2022 produceert Sunlight weer een gevarieerd aantal hoogwaardige campers. Nieuw dit jaar is de Buscamper Cliff RT met hefdak, geschikt voor 4 personen. Het hefdak dient niet alleen als extra slaapvertrek voor 2 personen, maar kan ook gebruikt worden als dakterras doordat het tentdoek door middel van ritssluitingen naar alle kanten geopend kan worden. De Sunlight Cliff RT is er standaard in Adventure edition. Alles weten over de Sunlight Adventure Editions? Lees ons Adventure Edition artikel.

Eerst een Sunlight camper huren?

Weet u nog niet zeker of u een Sunlight camper wilt kopen, maar wilt u eerst een Sunlight camper huren? Ook dat is mogelijk bij Booij Campers. Jaarlijks hebben wij de nieuwste Sunlight Campers in de verhuur. Onze verhuur campers zijn niet ouder dan 2 jaar en uitsluitend van hoge kwaliteit. Na het verhuur seizoen worden de campers weer verkocht om plaats te maken voor opnieuw de nieuwste modellen van het volgende jaar. Bekijk onze camper huren pagina voor meer informatie en een overzicht van onze huur campers. 

webform-required-text