Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Sunlight campers

Collectie 2021
Adventure Edition 2021 Sunlight AE T 58, T-I 68 en T-I 69 L
Design striping en meubel decor totaal vernieuwd detailverbeteringen door het hele voertuig
Grote keuze in hefbed uitvoeringen In enkele bedden, queensbed, dwarsbed en fransbed
Sunlight buscamper Campervan CLIFF
Ik wil graag meer informatie

Sunlight camper kopen

Zowel onze nieuwe showroommodellen als de occasions vind u hier.

In modeljaar 2021 maakt Sunlight zowel de standaard uitvoering als een Adventure Edition model van een groot aantal indelingen. Het is echter wel zaak in de gaten te houden in welke klasse de wagen valt. Zo is de Adventure Edition uitvoering van de Sunlight Van alleen te krijgen op Citroen basis terwijl de Adventure Edition van de half integraal en integraal modellen uitsluitend worden aangeboden in de uitvoering T 58 - T/I 68 en T/I 69 L uitvoering. Nieuw dit jaar is de Sunlight V 69 een wagen met een queensbed en een lengte van 6.86 mtr en 2.14 breed.

Maar ook dit jaar geldt, net als andere jaren dat de Sunlight's weer boordevol extra's zitten en voor ontspannen rijden en plezierig reizen zullen zorgen. 

Promo Film Sunlight

 

Bij Sunlight heeft u verder een ruime keuze aan indelingen en maten. Er is een dwars bed en een frans bed uitvoering in de compacte klasse onder de 6 meter.

Bij de wagens tot 7 meter heeft u de keuze uit enkele bedden, queens bed, dwars bed of frans bed en kunt u hier ook nog kiezen voor een 2 persoons uitvoering of een 4 persoons uitvoering door het optioneel te bestellen hefbed boven de zitgroep.

Verder heeft u dan ook nog de keus voor diverse uitvoeringen onder de 7.50 mtr met een aparte douche en toilet en in deze klasse de nieuwste integraal uitvoeringen of hefbed.

Tot slot heeft Sunlight ook nog 3 gezinscampers met 6 gordels en een alkoofbed.

Bij Sunlight ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie en 7 jaar vochtdichtheidsgarantie (*elk jaar vochtdichtheidscontrole uit laten voeren).

Wilt u liever eerst een Sunlight camper huren? Wij hebben bijna alle modellen van Sunlight 2020 ook in de verhuur.

webform-required-text