Dethleffs Sunglight McRent

Sunlight campers

Collectie 2020

Jubileum editie 2020 Sunlight XV T 68 en XV T 69 L
Design striping en meubel decor totaal vernieuwd detailverbeteringen door het hele voertuig
Grote keuze in hefbed uitvoeringen In enkele bedden, queensbed, dwarsbed en fransbed
Sunlight buscamper Campervan CLIFF
Ik wil graag meer informatie

Sunlight camper kopen

Zowel onze nieuwe showroommodellen als de occasions vind u hier.

Zoals bij velen al bekend, vanaf modeljaar 2020 komen ook de compacte V 60 en V66 in het Nederlandse programma. Daarnaast bestaat Sunlight 15 jaar. Om dit te vieren komt Sunlight dit jaar ook nog met een speciale XV uitvoering in diverse modellen. Ze zitten boordevol extra's voor ontspannen rijden en plezierig reizen. En hun sportief-dynamische ontwerp met ongewone accenten laat de harten van kampeerders sneller kloppen.

Promo Film Sunlight

 

Bij Sunlight heeft u verder een ruime keuze aan indelingen en maten. Er is een dwars bed en een frans bed uitvoering in de compacte klasse onder de 6 meter.

Bij de wagens tot 7 meter heeft u de keuze uit enkele bedden, queens bed, dwars bed of frans bed en kunt u hier ook nog kiezen voor een 2 persoons uitvoering of een 4 persoons uitvoering door het optioneel te bestellen hefbed boven de zitgroep.

Verder heeft u dan ook nog de keus voor diverse uitvoeringen onder de 7.50 mtr met een aparte douche en toilet en in deze klasse de nieuwste integraal uitvoeringen of hefbed.

Tot slot heeft Sunlight ook nog 3 gezinscampers met 6 gordels en een alkoofbed.

Bij Sunlight ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie en 7 jaar vochtdichtheidsgarantie (*elk jaar vochtdichtheidscontrole uit laten voeren).

Wilt u liever eerst een camper huren? Wij hebben bijna alle modellen van Sunlight 2020 ook in de verhuur.

webform-required-text