Meer dan 50 jaar Booij Campers Almere
Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Sunlight campers

Modellen 2022

Sunlight camper kopen

De nieuwe showroommodellen en de camper occasions vind u hier.

In modeljaar 2022 maakt Sunlight zowel de standaard uitvoering als een Adventure Edition model van een groot aantal indelingen. Het is echter wel zaak in de gaten te houden in welke klasse de wagen valt. Zo is de Adventure Edition uitvoering van de Sunlight camper alleen te krijgen op Citroen basis, terwijl de Adventure Edition van de half integraal en integraal modellen uitsluitend worden aangeboden in de uitvoering T 58 - T/I 68 en T/I 69 L uitvoering. Nieuw dit jaar is de Sunlight V 69 een wagen met een queensbed en een lengte van 6.86 mtr en 2.14 breed.

Ook dit jaar is het weer zo dat uw Sunlight camper weer boordevol extra's zit en zal zorgen voor een ontspannen reis en plezierig reizen.

Promo Film Sunlight campers

De verkoopprijzen van nieuwe campers zijn onder voorbehoud, zowel op de website als in de folder.

Voor een Sunlight camper heeft u verder een ruime keuze aan indelingen en maten. Er is een dwars bed en een Frans bed uitvoering in de compacte klasse onder de 6 meter.

Bij de wagens tot 7 meter heeft u de keuze uit enkele bedden, queens bed, dwars bed of Frans bed en kunt u hier ook nog kiezen voor een 2 persoons uitvoering of een 4 persoons uitvoering door het optioneel te bestellen hefbed boven de zitgroep.

Verder heeft u dan ook nog de keus voor diverse uitvoeringen onder de 7.50 mtr met een aparte douche en toilet en in deze klasse de nieuwste integraal uitvoeringen of hefbed.

Tot slot heeft Sunlight ook nog 3 gezinscampers met 6 gordels en een alkoofbed.

Bij een Sunlight camper ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie en 7 jaar vochtdichtheidsgarantie (*elk jaar vochtdichtheidscontrole uit laten voeren).

Wilt u liever eerst een Sunlight camper huren? Wij hebben bijna alle Sunlight camper modellen van 2022 in de verhuur.

webform-required-text