Dethleffs Sunglight McRent

huuraanbod

alle 40 huurcampers vanaf 9 dagen km vrij
inclusief: keukeninventaris, luifel, fietsenrek, tablet enz
incl. all-risk verz. afk. eigen risico mogelijk (8,- pd)
huurcampers 2017 - 2018 Dethleffs-Sunlight en Cliff buscampers
Huurprijs is incl:
Actuele huuraanbod

Dankzij onze specialisatie als Dethleffs exclusief camper dealer en ons enthousiasme voor vakantie met de camper, kunnen wij u als geen ander u voorzien van het beste advies mbt het huren en gebruiken van de camper. 

Urban Plus
zitplaatsen4slaapplekken2
meer info
Compact Plus
zitplaatsen4slaapplekken2
meer info
Compact Luxury
zitplaatsen4slaapplekken4
meer info
Comfort Standaard
zitplaatsen4slaapplekken3
meer info
Comfort Luxury
zitplaatsen4slaapplekken4
meer info
Family Standaard
zitplaatsen4slaapplekken4
meer info
Family Plus
zitplaatsen6slaapplekken5
meer info
Family Luxury
zitplaatsen6slaapplekken6
meer info

Ultieme vrijheid
Ultieme vrijheid. Dat is wat u ervaart wanneer u kiest voor een campervakantie. Kiest u ervoor om een camper te huren dan kiest u voor gemak. Want hoe lang uw reis ook duurt: u heeft alles binnen handbereik. Juist gaaf als u kiest voor een avontuurlijke trip door (ruige) berg gebieden. Overweegt u het huren van een camper voor uw volgende vakantie? We zetten de voordelen voor u op een rijtje: flexibel, snel en comfortabel. 

Camperverhuur bij Booij Dethleffs Centre
In onze showroom kunt u zich in alle rust oriënteren op de juiste camper voor uw vakantie. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze, zodat u optimaal kunt genieten van het ultieme vrijheidsgevoel tijdens uw vakantie. Bij Booij kunt u dus rekenen op camperverhuur én gericht advies. Voor iedere kampeerwens, voor ieder gezelschap en voor ieder budget hebben wij de geschikte camper te huur. Van een compact standaard uitvoering tot het huren van een luxe camper voor grotere families. Vindt u het niet, natuurlijk kunt u ook met al uw vragen over campers en het huren van campers terecht bij het team van Booij.

Prijzen huren camper
U kunt al een camper huren vanaf € 550,- per week. Onze campers zijn nooit ouder dan twee jaar en perfect onderhouden door onze BOVAG gecertificeerde onderhoudsgarage. Onze campers zijn standaard uitgerust met airconditioning, cruise control, radio-cd speler en een zuinige dieselmotor.

Onze showroom bezoeken? We staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar! Direct meer informatie? Bel 036-5372727.

webform-required-text