Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Sunlight Buscamper Cliff

modeljaar 2022

Sunlight Cliff Buscampers

Hallo Cliff! Hier hebben we op gewacht. Een compacte buscamper vol slimme verassingen, nu ook voor 4 personen.

Met deze camper-van wordt het weekend een korte vakantie voor het hele gezin. U vertrekt voor een dagje uit maar blijft het hele weekend weg. Naar een festival waar het regent? Moe van het surfen? Onverwachts toch maar BBQ-en op het strand? Met de Sunlight Cliff heeft u een wereld aan mogelijkheden. Niet alleen tijdens de vakantie maar het hele jaar door.

Liever een camper huren? Geen probleem, ook een buscamper kunt u bij ons huren.

De verkoopprijzen van nieuwe campers zijn onder voorbehoud, zowel op de website als in de folder.

Bezoek onze showroom

veelgestelde vragen
Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een buscamper?

Een buscamper kopen is niet niks. U moet dan ook op veel verschillende vlakken keuzes maken en er zijn verschillende punten om op te letten bij de aanschaf, zoals; - Wil ik een nieuwe of een gebruikte buscamper kopen? - Welke buscamper indeling past bij mij? - Welke lengte buscamper wil ik? - Heb ik liever een automaat of een handgeschakelde buscamper? - Welke opties qua motor inhoud zijn er? - Welke maandelijkse en jaarlijkse kosten zal ik hebben na de aanschaf van een buscamper? Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze. U kunt altijd vrijblijvend langs komen om eens een oriënterend gesprek te voeren. Deze specifieke vragen zijn per persoon anders te beantwoorden.

Kan ik een buscamper huren?

Ja zeker, een buscampers huren kan bij Booij Campers. Bekijk ons aanbod van huur buscampers op onze pagina Camper Huren > Urban Plus & Urban Family.

Wat zijn de voordelen van een buscamper

Er zitten veel voordelen aan een buscamper. Denk o.a. aan: bruikbaarheid als normale auto; minder opvallend als camper op de weg; handzaam; Makkelijk rijden in smalle straatjes; makkelijk parkeren; grote schuifdeur waardoor je meer een buiten gevoel hebt als je binnen zit. Al deze punten zijn belangrijk bij het maken van een keuze voor een camper. Iedereen zal verschillende plus en min punten ervaren. Kom langs voor advies en om buscampers te bekijken.

Wat zijn de nadelen van een buscamper?

Ook zijn er een aantal punten die mensen er van weerhouden een buscamper te kopen. Punten om te overwegen zijn: minder bewegingsruimte in de camper; door compactheid minder grote watertank en laadruimte; geen garage voor fietsen, deze dienen achterop gedragen te worden. Al deze punten zijn belangrijk bij het maken van een keuze voor een camper. Iedereen zal verschillende plus en min punten ervaren. Kom langs voor advies en om buscampers te bekijken.

webform-required-text