Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Alkoof camper

Alkoof campers

Bent u op zoek naar een echte gezinscamper? Dan is de Alkoof camper een goede keuze. De alkoof camper is makkelijk herkenbaar aan de uitbouw boven de cabine geplaatst, de koof, wat een slaapplaats biedt voor 2 personen. Dankzij deze koof biedt de camper plaats voor wel maximaal 6 personen. Bij dit bed zijn meestal ook ramen gemonteerd voor extra ventilatie. In sommige gevallen is het mogelijk om het alkoofbed op te klappen voor extra leefruimte. 

Wat is een Alkoof camper?

Een alkoof camper is te herkennen zijn uitbouw boven de cabine, de koof. Dit campertype is gebouwd op het chassis van een buscamper of vrachtwagen waarvan de cabine aangeleverd wordt door de autofabrikant. De camper fabrikant bouwt de alkoof bovenop de cabine en de woonruimte achter de cabine. Doordat de cabine aangeleverd wordt door de autofabrikant heeft een alkoof camper altijd 2 cabine deuren waardoor zowel de bestuurder als de bijrijder makkelijk in- en uit kunnen stappen. 

Dankzij de koof boven op de cabine is dit campertype wind gevoeliger dan andere types waardoor het in sommige gevallen meer verbruikt. 

Waarom een alkoof camper? 

Bent u op zoek naar een echte gezinscamper? Dan is de Alkoof camper een goede keuze. Alkoof campers zijn er van 4-persoonscampers tot 6-persoonscampers. Vaak heeft dit type camper een vast bed achter, een bed in de koof en kan de zithoek omgebouwd worden tot royale slaap plaats. De koof of wel slaapcabine is vaak intrek bij kinderen dankzij de gezellige, kleine ruimte wat een knus en echt vakantie gevoel geeft.

Voordelen alkoof camper

  • Perfecte camper voor grote gezinnen;
  • Veel zit- en slaapplaatsen;
  • Gezellige slaapcabine, vooral in trek bij kleine kinderen;
  • Voordelige optie voor gezinnen.

Alkoof camper kopen? 

Wilt u een Alkoof camper kopen? Booij campers verkoopt zowel nieuwe als gebruikte Alkoof campers. Als dealer van Dethleffs en Sunlight campers hebben wij altijd verschillende campers op voorraad om te bezichtigen en hebben wij in ons occasion assortiment ook geregeld andere merken beschikbaar. Of u nu een nieuwe camper, een occasion of ex verhuur camper wilt aanschaffen, al onze campers worden uitstekend onderhouden door onze Bovag gecertificeerde werkplaats en afgeleverd met minimaal 12 maanden garantie. Daarmee bewijzen wij dat wij uitsluitend goede kwaliteit campers verkopen en staan wij garant voor uw aankoop.

Alkoof camper huren? 

Weet u nog niet zeker of u een camper wilt kopen, maar wilt u eerst eens een alkoof camper huren? Ook dat is mogelijk bij Booij Campers. Onze Sunlight en Dethleffs huurcampers zijn uitsluitend van hoge kwaliteit en maximaal 2 jaar oud. Alkoof camper huren? Bekijk onze Family Luxury klasse.

Liever een ander type camper? 

Campers zijn onder te verdelen in 4 verschillende typen, de integraal camper, half-integraal camper, alkoof camper en buscamper. Van al deze camper typen hebben wij exemplaren in de verhuur en verkoop. Wilt u meer informatie over de andere typen? Klik op het type camper voor meer informatie:

webform-required-text