Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Camper occasions

Camper occasions

Camper occasions met Bovag garantie

Booij Campers heeft een ruim en doorlopend aanbod van camper occasions. Voor iedere kampeerwens, voor ieder gezelschap en voor ieder budget hebben wij een geschikte camper. Al onze occasion campers voldoen aan strenge kwaliteitseisen en worden volledig geïnspecteerd. Waar andere occasion dealers zeggen dat kwaliteit belangrijk is en de campers geïnspecteerd zijn, gaan wij een stap verder. Bij iedere occasion camper krijgt u standaard minimaal 12 maanden garantie. Mocht er dus toch een probleem zijn na aankoop met de camper, kunt u altijd bij ons terugkomen omdat wij een Bovag gecertificeerd camperbedrijf zijn.

Ons uitgebreide aanbod gebruikte campers komen o.a. uit onze verhuur vloot. Wij hebben een zeer ruim occasion aanbod in de merken Dethleffs en Sunlight dankzij ons dealerschap. 

Dethleffs camper occasions

Dankzij ons dealerschap en onze verhuur vloot van Dethleffs campers, vindt u bij ons een ruim aanbod Dethleffs camper Occasions. Deze jong gebruikte campers hebben na een huurseizoen nog lopende fabrieksgarantie en zijn uitstekend onderhouden door onze Bovag werkplaats. Bent u op zoek naar een jonge Dethleffs camper occasion, waar de kop van de prijs af is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment jong gebruikte Dethleffs campers op voorraad van uitstekende kwaliteit, met Bovag aankoop garantie (12 maanden garantie vanaf aankoopdatum), naast de lopende fabrieksgarantie (tot 2 jaar na registratie). 

Sunlight camper occasions

Ook Sunlight camper occasions vindt u ruimschoots bij Booij Campers in het occasion assortiment. Sunlight campers is het tweede dealer merk van Booij Campers en wordt naast Dethleffs ingezet in de verhuur, waardoor er altijd een ruime voorraad Sunlight camper occasions aanwezig zijn. Sunlight heeft met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding een goede naam opgebouwd als een van de meest recent opgekomen merken binnen de Hymer groep. Als u op zoek bent naar een gebruikte camper van goede kwaliteit; Duitse degelijkheid en een aantrekkelijke prijs, dan is een Sunlight Camper occasion een uitstekende keuze. Zoals al onze tweedehands campers worden ook de gebruikte Sunlight campers geleverd met standaard 12 maanden Bovag garantie naast de lopende fabrieksgarantie, tot 2 jaar na registratie. 

Buscamper occasions 

Buscampers zijn het populaire camper typen van dit moment. Er is telkens meer vraag naar buscampers en daarmee ook de buscamper occasions. Bij Booij Campers verkopen en verhuren we naast half integraal campers, integraal campers en alkoof campers ook buscampers. Nadat de buscampers in de verhuur geweest zijn worden zij verkocht voor een aantrekkelijke buscamper occasion prijs. Naast de half integraal en integraal ex verhuur campers hebben wij daarom ook tweedehands buscampers te koop. Al onze gebruikte campers, zowel tweedehands campers als ex verhuur campers worden verkocht met minimaal 12 maanden Bovag garantie, daarnaast hebben ex verhuur occasion buscampers vaak nog lopende fabrieksgarantie. Zo bent u bij aankoop verzekerd van een technisch goede en goed onderhouden buscamper occasion.

Ruim aanbod tweedehands campers

Wilt u een tweedehands camper kopen? Met ons brede assortiment gebruikte campers van een breed spectrum aan campermerken, met voornamelijk Dethleffs occasion en Sunlight occasions, hebben wij van vele camper indelingen een gebruikte camper beschikbaar. In onze collectie tweedehands campers vindt u alleen de beste camper occasions, tegen zeer aantrekkelijke prijs. 

Heeft u toch niet gevonden wat u zocht? Ons aanbod van tweedehands campers ververst constant, dus houdt deze pagina in de gaten of neem contact op om uw wensen kenbaar te maken!

Met de standaard 12 maanden aankoop garantie bij onze Bovag gecertificeerde werkplaats koopt u met een gerust hart een tweedehands camper. 

Eerst eens een camper huren?

De aanschaf van een camper is niet niks. Het is belangrijk dat u hierin de juiste keuze maakt. Een camper huren is dan een zeer goede manier om te ontdekken hoe het is om met een camper op vakantie te gaan en om een bepaalt type camper te proberen. Wilt u daarom eerst een camper huren? Dat kan, bekijk onze camper huren pagina. 

Een nieuwe camper kopen 

Een tweedehands camper heeft zeker voordelen. Maar wilt u liever een nieuwe camper kopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruim aanbod nieuwe campers van de bekende merken Dethleffs en Sunlight. Van buscamper tot een integraal camper. Lees meer over de aanschaf van een nieuwe camper kopen op onze pagina camper kopen

Onze showroom bezoeken om onze camper occasions te bekijken? We staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar! Direct meer informatie over het kopen van een tweedehands camper? Bel 036-5372727, of bekijk onze openingstijden online.

webform-required-text