Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Geschiedenis en visie van Booij Campers

Ervaring, expertise en technisch inzicht.

Over Booij campers

Booij Campers is vanaf 1967 een familiebedrijf met een jarenlange traditie in het Gooi en al jaren dé specialisten voor als u een camper wilt kopen. In 1997 heeft de verhuizing naar Almere plaatsgevonden. Na dealer geweest te zijn van verschillende caravan merken is er met de aanvang van modeljaar 2006 voor gekozen om te specialiseren in het merk Dethleffs.

Vanaf dat seizoen zijn zowel de caravans als de kampeerauto's van Dethleffs en Sunlight vertegenwoordigd binnen het bedrijf. Sunlight is een relatief nieuw merk binnen de branch wat is voort gekomen uit een samenwerking tussen de gerenomeerde camper/caravan merken Dethleffs en Hymer. Door de specialisatie op de merken Dethleffs en Sunlight zijn wij in staat om u ook de minder gangbare modellen te laten zien.

Door marktontwikkelingen en veranderende interesses van de consument zijn wij in 2008 begonnen met de verhuur van campers. In 2010 is dit uitgemond tot een samenwerking met McRent. De Europese verhuur organisatie en volledige dochter van Dethleffs. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat om de nieuwste Dethleffs en Sunlight modellen te verhuren. Interesse in een camper huren? Bekijk dan ons complete aanbod.

Met de start van modeljaar 2012 zijn wij gestopt met de verkoop van nieuwe caravans. Door de veranderende trend m.b.t. vakantiebeleving en onze beperkte showroomruimte zijn wij tot dit besluit gekomen. Zowel in de werkplaats als ook in de kampeerwinkel blijven wij ons volledig inzetten voor beide middelen, de caravan als de camper.

Het merk Dethleffs heeft als fabrikant en als organisatie onze volledige vertrouwen en onze bedrijfsfilosofie sluit hier dan ook sterk op aan. Zoals Dethleffs een 'vriend van de familie' is geven wij u in ons familiebedrijf graag de tijd en de ruimte om u te orienteren en adviseren wij u graag omtrent uitrusting en uitvoering. Of het nu gaat om een accessoire, een week camperhuur of de aanschaf van een geheel nieuwe camper. Wij helpen u graag deskundig bij het maken van uw keuze zodat u tijd heeft voor het belangrijkste, genieten van uw vrijheid. Met het enthousiasme wat ons hele team uitstraalt in de showroom willen wij graag overbrengen hoe gepassioneerd wij zelf denken over camperen.

''Wij geven uw vrijheid de ruimte!''

Natuurlijk kunt u onze showroom op elk willekeurig moment bezoeken maar wanneer u een afspraak maakt houden wij rekening met uw komst.

webform-required-text