`
Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

De camper cabine uitgelegd

Functionaliteiten in de camper cabine.

Een camper huren bij Booij Campers betekent dat u goed voorbereid op pad gaat. In deze video en blog geven we instructies over de camper cabine. Leer meer over de cruisecontrol, airconditioning en camper radio met camera en navigatie. Neem een goede rij houding aan en ga relaxt op reis. 

Airconditioning

Alle huurcampers bij Booij Campers zijn voorzien van airconditioning en cruise control. De handmatige airconditioning is te vinden onder het scherm van de achteruitrijcamera en is in werking wanneer het lampje brand. 

Werking van de cruisecontrol in de camper

Links van het stuur bevinden zich twee hendels. De onderste hendel bevat de cruise control, te herkennen aan een symbool, gelijk aan een klok. Zoals hier rechts op de afbeelding. 

  • Inschakelen: draai het cruise control teken omhoog en duw ook de handel omhoog. 
    De huidige snelheid wordt nu vastgehouden. 
  • Stoppen: druk de cancel-knop aan het einde van de hendel in of gebruik de rem.
  • Oppakken van laatst ingestelde snelheid: Druk de cruise control knop nogmaals in.
  • Uitschakelen: Druk de cancel-knop in om de snelheid los te laten, draai de handel met het cruise control teken weer omlaag.

Axiaal verstelbaar stuurwiel

De camper is voorzien van een axiaal verstelbaar stuurwiel zodat iedereen de juiste houding aan kan nemen tijdens het rijden. 

Onder het stuur van de camper zit een hendel die uitgetrokken kan worden, waardoor het stuur in hoogte verstelbaar wordt. Trek de hendel naar u toe en het stuurwiel is te verstellen naar de juiste stand.

In hoogte verstelbare stoelen

Voor de juiste zitpositie tijdens het rijden zijn de stoelen in hoogte verstelbaar. Links van de bestuurdersstoel zitten twee hendels.

  • De voorste hendel kantelt de stoel naar achter
  • De achterste hendel kantelt de achterkant van de stoel omhoog. De stoel komt dan iets naar voren.

Verstelbare armleuningen

Onder de armleuningen is een knop te vinden. Draai aan deze knop om de hoogte van de armleuning aan te passen.

Camper radio met camera en navigatie

 

De camper radio, camera en navigatie

De meeste van onze huurcampers zijn uitgerust met een radio inclusief bluetooth functie. De telefoon kan aangesloten worden aan de radio waardoor muziek luisteren via de telefoon en handsfree bellen geen probleem is. 

Het beeldscherm van de radio werkt bovendien als achteruitrijcamera en navigatie. 

Camera – zodra de camper in de achteruit versnelling gezet wordt schakelt de achteruitrijcamera op het beeldscherm automatisch in als deze gekoppeld is. 

Navigatie – In het kastje bovenop het dashboard bij de bijrijder ligt een kabel. Deze kabel maakt de telefoon compatibel met het radiotoestel waardoor u kunt navigeren met de telefoon via het scherm van de radio.

webform-required-text