`
Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Zet de camper waterpas met E&P Hydraulics!

E&P Hydraulics maakt het verschil

Ben je op zoek naar een manier om je camper comfortabeler en stabieler te maken? Dan is een E&P levelsysteem onder de camper misschien iets voor jou. In deze blogpost vertellen we de voordelen van dit fantastische systeem dat je camper automatisch waterpas zet met maar één druk op de knop.

Wat is het E&P levelsysteem?

Een E&P levelsysteem bestaat uit vier hydraulische steunpoten die onder de camper worden gemonteerd. Deze poten worden aangestuurd door een elektronisch bedieningspaneel dat de hellingshoek van de camper meet en de poten aanpast om de camper waterpas te zetten. Dit gebeurt binnen een minuut, zonder dat je zelf iets hoeft te doen.

De voordelen van een E&P levelsysteem

Waarom zou je een E&P levelsysteem onder de camper willen hebben? Hier zijn een aantal voordelen:

  • Je hebt geen gedoe meer met oprijblokken, wiggen of andere hulpmiddelen om je camper waterpas te zetten. Je bespaart hierdoor veel tijd en moeite bij het opzetten van je kampeerplek.
  • Je camper staat stevig en stabiel op de grond, zonder te wiebelen of te schommelen. Dit verbetert het comfort en de veiligheid in de camper, vooral als het waait of als je in- of uitstapt.
  • Je kunt je camper waterpas zetten op elke ondergrond, ook als die ongelijk of schuin is. Zo kun je optimaal genieten van het uitzicht en de omgeving waar je kampeert.
  • Je verlengt de levensduur van je camper, omdat je voorkomt dat de koelkast, de boiler, de kastdeuren of andere onderdelen beschadigd raken door een scheve stand van de camper.
  • Een E&P levelsysteem voegt extra aantrekkingskracht toe voor potentiële kopers, wat de waarde van je camper verhoogt.

Interesse in het E&P levelsysteem?

Zoals je ziet, heeft een E&P levelsysteem onder de camper veel voordelen die je kampeerervaring naar een hoger niveau tillen. Wil je meer weten over dit systeem of wil je het zelf uitproberen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij laten je graag zien hoe het werkt en wat het voor jou kan betekenen.

webform-required-text