Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Plissé verduistering in de camper cabine

Plissé verduistering in de camper

Een camper huren bij Booij Campers betekent dat u met kwalitatief hoogwaardige camper op vakantie gaat. De meeste campers zijn dan ook voorzien van een plissé verduisteringssysteem. Dit verduisteringssysteem werkt uitstekend, maar heeft enige gebruiksaanwijzing om zorgvuldig mee om te gaan. Bekijk deze video voor een duidelijke uitleg. 

Instructies voor plissé verduistering

De meeste cabines van onze huurcampers zijn uitgerust met een verduisteringssysteem met plissé gordijnen. Het is van belang om deze op de juiste manier te behandelen om beschadiging te voorkomen. Vooral in de zijramen is het van belang dat de geleider van de onderste rail zo verticaal mogelijk blijft bij het sluiten van de gordijnen. Bij het openen van de gordijnen is het van belang om het bovenste deel handmatig bij te sturen om de geleider direct op de juiste plaats terecht te laten komen en hem te vergrendelen. 

Voorraam van de camper verduisteren

Bij het voorraam is het openen en sluiten van de camper plissé gordijnen eenvoudig. Dit is de gordijnen verticaal naar link of naar rechts bewegen waardoor beide kanten in het midden samenkomen en sluiten via een magneetstrip. Bij het openen haalt u de twee gordijnen los van magneetstrip, duwt de gordijnen in de vergrendeling en het is gereed. 

Het is belangrijk om bovenstaande instructies te volgen om te voorkomen dat het scharnierpunt van de twee geleiders afbreekt wanneer het belast wordt.

webform-required-text