Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

BearLock versnellingsbakslot

voor de camper

BearLock versnellingsbakslot

Wilt u uw camper goed beveiligen tegen diefstal? De sloten van BearLock geven zekerheid in service, garantie en een probleemloze acceptatie bij de verzekeraar. Als internationaal patenthouder van het NRK-FK principe bij voertuig gebonden mechanische beveiligingssystemen is BearLock het enige legale systeem met dit principe in de hoogste klasse. 

Maak direct een afspraak

SCM gecertificeerd slot met certificaat

Helaas zijn campers een zeer denkbare prooi voor dieven en daarom eisen steeds meer verzekeringsmaatschappijen tegenwoordig SCM gecertificeerde sloten. BearLock is een populair en geaccepteerd producent van deze SCM gecertificeerde sloten en staat bekend om zijn effectiviteit tegen diefstal vermindering. De grote effectiviteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van de BearLock versnellingsbak sloten worden dan ook continu getest en bewezen. Experts, verzekeringsmaatschappijen en deskundigen zijn van mening dat BearLock sloten tot de beste auto-beveiligingssystemen behoren op de markt. BearLock is geclassificeerd en gecertificeerd in de SCM-klasse en tevens TUV getest en goedgekeurd.

Om met een BearLock versnellingsbakslot geaccepteerd te worden bij de verzekeringsmaatschappij is het belangrijk dat het SCM Certificaat afgegeven wordt bij het inbouwen. Om dit certificaat te krijgen is het van belang om het slot in te laten bouwen bij een erkend en gecertificeerd SCM bedrijf. Booij Campers heeft de volledige SCM erkenning en is daarmee gecertificeerd voor het inbouwen van alarmsystemen en versnellingsbaksloten. 

Hoe werkt een BearLock slot? 

Een BearLock slot wordt permanent en als één geheel met het chassis geïnstalleerd in de camper. Het gebruik van het slot is eenvoudig en snel zodat de handeling consequent gebeurt en gauw een automatisme wordt voor de camper eigenaar. Eenmaal ingebouwd is het slot niet te kraken zonder de camper ernstige schade toe te brengen. 

Wanneer de BearLock beveiliging ingeschakeld is blokkeert de versnellingspook in de achteruitrijstand en bij een automaat blokkeert het stuurmechanisme. Op deze manier is diefstal vrijwel uitgesloten omdat er niet gereden kan worden met de camper. Het BearLock systeem werkt dusdanig dat een camper of auto met een origineel BearLock slot zelden of nooit gestolen wordt.

Hoe gebruikt u een BearLockslot?

  • Stop de auto en zet de versnelling in de achteruit of P (automaat)
  • Draai bij een automaat het stuurwiel rechtsom in het stuurslot
  • Draai de BearLock sleutel rechtsom en neem deze uit het slot
  • Het schakel of stuurmechanisme is geblokkeerd.
  • Ontgrendelen gebeurt in omgekeerde volgorde.

Als officieel Bearlock installateur kan Booij Campers alle mogelijke BearLock sloten leveren. Heeft u vragen over het BearLock versnellingsbak slot, andere BearLock sloten of wilt u een afspraak maken voor installatie neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak of voor vragen over BearLock.  

webform-required-text
webform-required-text