`
Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

TV kijken in de camper

via internet of satelliet?

Tv kijken in de camper

Ook wanneer u op reis bent met de camper wilt u kunnen genieten van goede televisie. Terwijl u eerder een hele satellietinstallatie ter waarde van zo'n € 3.500,- op de camper moest monteren, is dat tegenwoordig een stuk makkelijker en voordeliger dankzij het internet. 

Sinds internetproviders steeds grotere databundels aanbieden en het internetgebruik internationaal niet meer apart berekend wordt, is het interessant om na te denken over TV kijken via internet in uw camper.

Voordelen camper tv via internet

Tv in de camper via internet kost nog maar een fractie van het bedrag wat u nodig heeft voor een satellietinstallatie. Daarbij heeft u het voordeel dat er nooit meer een boom of een gebouw in de weg staat. Het kan gebeuren dat u ergens staat waar geen internet bereik is maar dit komt tegenwoordig steeds minder vaak voor.  

Via internet zijn alle kanalen via de applicatie van uw televisie provider te ontvangen en kunt u streamingsdiensten zoals Netflix, Amazon Prime en Disney+ eenvoudig downloaden.

Kosten tv in de camper

Een SMART-tv voor in de camper heeft u al vanaf 399,- (excl. montage). Televisies voor in de camper zijn er echter in verschillende soorten en maten. Hier hangt de prijs dan ook mee samen. De kosten van een SMART-tv in de camper + montage zijn tegenwoordig nog maar een fractie van het bedrag van een satellietinstallatie. Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor de aanschaf en inbouw van een (SMART) TV in de camper? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, en vertel ons waar u naar op zoek bent.

Televisies voor in de camper

Er zijn uiteenlopende televisies voor in de camper met verschillende eigenschappen. Een belangrijk aspect voor een camper tv is de aansluiting voor 12 volt. Het besparen van energie is daarom ook een belangrijk uitgangspunt voor camper tv fabrikanten. 

Keuzemogelijkheden om over na te denken bij het aanschaffen van een camper tv zijn o.a.: 

  • Ingebouwde DVD speler
  • Satellietaansluiting
  • SMART-TV, met standaard Netflix, Amazon Prime en Disney+ opties. 
  • LED beeldscherm 
  • Verschillende schermresoluties
  • Formaat, inch televisie
  • Bluetooth
  • Ingebouwde geluidsinstallatie

Wij hebben verschillende soorten camper tv’s beschikbaar en kunnen deze direct voor u inbouwen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor de juiste camper tv. Bekijk ons aanbod en neem contact met ons op. 

Stel uw vraag en wij nemen contact met u op

webform-required-text
webform-required-text