Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Luxe camper kopen

Booij campers

Luxe camper kopen bij Booij Campers

Wilt u een luxe camper kopen? De luxe campers van Booij Campers zijn van alle gemakken voorzien. Als Dethleffs en Sunlight camper dealer is er altijd een ruim assortiment campers beschikbaar van Duits vakmanschap. Daarnaast zijn er ook geregeld camper occasions van uiteenlopende merken. Om exact te weten van welke gemakken de luxe campers voorzien zijn, bekijkt u onze pagina met het gehele aanbod

Wat verstaan wij onder een luxe camper?

Uiteraard bevat een luxe camper voor iedereen andere accessoires en opbouwtechnieken. Alle campers van onze huur en koop vloot zijn voorzien van een ruime keuken en douche & toilet. Zo bent u nooit gebonden aan een camping of camperplaats met voorzieningen, wat u extra vrijheid geeft. 
Vrijwel al onze luxe campers in de verhuur die na het seizoen verkocht worden zijn voorzien van:

  • luifel
  • Fietsendrager 
  • DAB radio 
  • Achteruitrijcamera 
  • Kaderramen 
  • Cruisecontrol 
  • Tv-scherm 
  • Laadgewicht van max. 3500 kg. (alleen rijbewijs B vereist)

Daarnaast worden al onze gebruikte campers uitstekend onderhouden en afgeleverd als nieuw.

De kwaliteit en het vakmanschap van onze luxe campers van Dethleffs

Ons dealer merk Dethleffs campers is een hoogstaand Duits merk geroemd om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met een uiterst zorgzame afwerking van het interieur is er gedacht aan alle details en wordt bij de Dethleffs fabriek in Duitsland de afwerking handmatig voltooid. Wat Dethleffs ondermeer een luxe camper maakt, is de bewuste keuze voor het gebruik van uitsluitend kwalitatief hoogstaande producten. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van het AirPlus Systeem dat zorgt voor ventilatie achter de bovenkasten, wat het ontstaan van condenswater, dat tot schimmelvorming kan leiden voorkomt. Ook zal het u in een Dethleffs camper niet aan slaapcomfort ontbreken door het gebruik van hoogwaardige, bijzonder dikke 7-zone koudschuim matrassen en ergonomische houten lattenbodems, die een uitstekende ondersteuning bieden aan het complete lichaam. Zo bent u altijd goed uitgerust op vakantie.

Om lang en zonder problemen te kunnen genieten van uw camper heeft Dethleffs veel aandacht en vakmanschap gestoken in een betrouwbare opbouwconstructie. Vocht is de vijand van de kampeerauto maar met de Lifetime opbouwconstructie, ontworpen door Dethleffs kan het minimaal een waterdichtheidsgarantie van 6 jaar meegeven. Dit vindt u alleen bij de beste en luxe camper merken.

Luxe camper zelf samenstellen

Onze campers zijn van enorm veel gemakken voorzien. Bij de aanschaf van een nieuwe camper kunt u de camper compleet samenstellen naar eigen wensen. Naast bovengenoemde extra’s zijn er nog meer luxe keuzen: 

Kom gerust eens kijken bij ons in de showroom en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en hoe u zelf uw luxe camper kunt samenstellen.

Luxe camper huren

Liever eerst een luxe camper huren voordat u een camper wilt kopen? Ook dat is mogelijk. Al onze huurcampers zijn voorzien van vele gemakken en extra’s voor een onbezorgde vakantie. Bekijk onze camper huren pagina voor meer informatie.

Een luxe camper kopen doet u bij Booij Campers in Almere. Ook als u andere wensen heeft voor uw toekomstige camper staan wij u graag te woord en helpen wij u om de juiste camper te vinden. 

Neem contact op

webform-required-text