Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Disclaimer & Copyright

Disclaimer & Copyright

Deze website is het eigendom van en wordt beheerd door Booij Campers, gevestigd te Almere. Wij streven ernaar om met de grootst mogelijke zorgvuldigheid ervoor te zorgen dat de inhoud van onze website accuraat en juist is.

Desondanks biedt Booij Campers geen garantie met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid of juistheid van de inhoud van deze website, inclusief eventuele inhoud van gelinkte externe bronnen. Deze website kan hyperlinks bevatten naar andere websites. Booij Campers aanvaardt geen verantwoordelijkheid en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en regelgeving van deze externe sites.

Booij Campers is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade die voortvloeit uit het al dan niet verkrijgen van toegang tot deze website, inclusief maar niet beperkt tot schade veroorzaakt door virussen die van invloed kunnen zijn op uw computerapparatuur, netwerk, software of data. U hebt het recht om kopieën van deze website te maken en te tonen voor persoonlijk gebruik, op voorwaarde dat u Booij Campers duidelijk als de bron vermeldt.

De grafische elementen, waaronder foto's, die op deze website worden getoond, mogen niet worden gereproduceerd en/of openbaar gemaakt zonder de schriftelijke toestemming van Booij Campers. Als u onvolledigheden of fouten constateert, stellen wij het zeer op prijs als u deze meldt via info@booij.nl.

webform-required-text