Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

4 persoons buscampers

Sunlight Cliff Buscampers
plm 40 nieuwe campers bij booij in de verhuur
exclusief camper dealer van Dethleffs en Sunlight
Gezond binnenklimaat dankzij het AirPlus-systeem: een speciaal ventilatie-concept.
actief sinds 1967 vakmensen met ervaring

Buscampers voor 4 personen

De Sunlight Cliff buscamper met hefdak is een feit. De buscamper wordt daarmee gelukkig ook een optie voor familie vakanties. Hij heet de Sunlight Cliff RT en onderscheidt zich niet alleen door zijn dakconstructie - hij heeft nog een paar andere opmerkelijke kenmerken.

Alle Sunlight RT modellen zijn voorzien van een dakluik in het hefdak waardoor u geniet van de mooie lucht en de sterrenhemel in de nacht, daarnaast is het een extra lichtbron in de woonruimte. Bijzonder is ook de mogelijkheid tot openritsen van het hefdak wat u een panoramisch uitzicht geeft vanaf het dak van uw buscamper. Uiteraard zijn alle ramen en het hefdak rondom voorzien van vliegenhorren.

Met de telescopische lader kunt u van buiten af tot op het dak klimmen maar verliest u geen opbergruimte zodra deze helemaal ingeklapt is.

Met de standaard basis en style pakketten van Sunlight is de RT uitvoering van de Cliff Buscampers compleet voorzien van o.a. elektrische verstel- en verwarmbare ramen, Captain Chair Cabine stoelen, Douche uitrusting met raam in toiletruimte voor mogelijkheid buitendouche, brede instap, hordeur, uitschuifbare tafelverlenging bij zitgroep, lederenstuurwiel en versnellingspook en veel meer. 

Wilt u deze buscamper liever huren? Bekijk onze camper huren pagina.

 

webform-required-text