`
Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Camper ontdekkingsreis 2024

Is een camper iets voor u? Ga mee op Camper Ontdekkingsreis

De Camper Ontdekkingsreis

Is een camper iets voor mij? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt in onze showroom. Eerst een camper huren is natuurlijk een goed begin. Maar wat we ook vaak horen is dat niet alles uit de camper gehaald wordt tijdens die eerste reis. Het is namelijk voor velen een geheel nieuwe manier van vakantie vieren en er zijn uiteraard veel dingen om te leren.

Het team van Booij Campers heeft daarom besloten een Camper Ontdekkingsreis te organiseren. Tijdens deze korte vakantie van 11 dagen laten we u proeven van de verschillende mogelijkheden die een camper u te bieden heeft

Wat staat u te wachten?
We beginnen met een camper workshop en aansluitend een rijtraining op een rijvaardigheidscentrum. Daarna gaat de reis via een mooie route naar Zuid-Duitsland. De dagtochten worden individueel gereden waarbij diverse routes mogelijk zijn. ’s Avonds overnachten we gezamenlijk op campings of camperplaatsen.

We eindigen deze week bij de Dethleffs fabriek in Isny, waar we gezamenlijk tijdens een fabrieksbezichtiging kunnen zien hoe een camper wordt gebouwd. De terugreis is zelfstandig waardoor u alles wat u geleerd heeft nogmaals kunt uitproberen. Uiteraard is het ook mogelijk om de camper langer te huren om uw vakantie compleet te maken!

Camper Ontdekkingsreis 2024
De reis voor in het voorjaar 2024 staat alweer gepland. In 2024 organiseren we 1 ontdekkingsreis. Geef u op via verhuur@booijcampers.nl

Praktische zaken

Reis data:

  • 12 dagen - 12 tot 23 april 2024

Prijs:

  • € 1145,- p.p. inclusief huur camper – uitgaande van 2 personen per camper

Inclusief:

  • Workshops, excursies en diverse maaltijden. (deelnemers die single reizen betalen een toeslag van € 395,- ) 
  • Maximaal 12 equipes 

 

 

 

webform-required-text