Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Camper ontdekkingsreis 2021

Is een camper iets voor u? Ga mee op Camper Ontdekkingsreis
40 campers bij Booij in de verhuur
Grote keuze uit de nieuwste huurcampers
Exclusief camper dealer van Dethleffs en Sunlight
Actief sinds 1967 Vakmensen met ervaring

De Camper Ontdekkingsreis

Is een camper iets voor mij? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt in onze showroom. Eerst een camper huren is natuurlijk een goed begin. Maar wat wij ook vaak horen is dat niet alles uit de camper gehaald wordt tijdens die eerste reis. Het is namelijk voor velen een geheel nieuwe manier van vakantie vieren en er zijn uiteraard veel dingen om te leren.

Het team van Booij Dethleffs Centre heeft daarom besloten een Camper Ontdekkingsreis te organiseren. Tijdens deze korte vakantie van 11 dagen laten wij u proeven van de verschillende mogelijkheden die een camper u te bieden heeft

Camperreis met BooijWat staat u te wachten?

We beginnen met een camper workshop en aansluitend een rijtraining op een rijvaardigheidscentrum. Daarna gaat de reis via een mooie route naar Zuid-Duitsland. De dagtochten worden individueel gereden waarbij diverse routes mogelijk zijn. ’s Avonds overnachten we gezamenlijk op campings of camperplaatsen.

We eindigen deze week bij de Dethleffs fabriek in Isny, waar we gezamenlijk tijdens een fabrieksbezichtiging kunnen zien hoe een camper wordt gebouwd. De terugreis is zelfstandig waardoor u alles wat u geleerd heeft nogmaals kunt uitproberen. Uiteraard is het ook mogelijk om de camper langer te huren om uw vakantie compleet te maken!

Camper Ontdekkingsreis 2021

De reis van voorjaar 2021 hebben we moeten annuleren, maar wij gaan ervanuit dat we dit najaar weer op pad kunnen met een gezellige groep leergierige camperaars. 

Praktische informatie:

  • Reis najaar 2021: start vrijdag 1 oktober - camper inleveren dinsdag 12 oktober
  • Prijs : € 1045,- p.p. inclusief huur camper – uitgaande van 2 personen per camper.
    • inclusief: workshops, excursies en diverse maaltijden. (deelnemers die single reizen betalen een toeslag van € 395,- ) 
  • Maximaal 12 equipes 

Informatie bijeenkomst

Woensdag 18 augustus organiseren wij een informatie bijeenkomst in onze showroom.

U bent van harte welkom om vrijblijvend meer te horen over deze reis. 
U kunt zich aanmelden voor de informatie bijeenkomst door hieronder op de knop meer informatie te klikken en uw gegevens achter te laten.

Geef s.v.p. aan met hoeveel personen u komt. Mocht u zich direct op willen geven voor de reis kan dit ook via deze knop, noteer dit bij uw gegevens en wij nemen contact met u op.

 

 

 

webform-required-text