Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Sunlight Alkoof campers

Modellen 2023

Sunlight Alkoof Campers

Een Sunlight alkoof camper is de ultieme camper voor avontuurlijke gezinnen van 5 personen. Met de royale indeling en de naar boven geplaatste, heerlijk grote bedden is er ruimte voor alle bagage en 5 personen. De verschillende uitvoeringen, hoogwaardige kwaliteit en betaalbare prijs maakt dat de Sunlight Alkoof campers alles bezit wat u nodig heeft tijdens een avontuurlijke trip. 

Met variërende lengtes van 5,95 m tot 7,20 m is er een geschikte alkoof camper, van compact tot ruim, voor ieder gezin. Alle Sunlight alkoof campers zijn voorzien van de nieuwste Euro 6d motoren van Fiat, handige opbergruimtes, standaard hordeur, extra USB aansluiting en stopcontact in de achter garage.

Wilt u een sportief uiterlijk op een alkoof camper? Dat kan met de in 2022 geïntroduceerde Adventure Line voor alle Sunlight campers. De Sunlight Adventure Line heeft het uiterlijk als de Adventure Edition, zwarte cabine en grille met daarop het Sunlight logo met witte palm waardoor de Sunlight Alkoof camper een lust voor het oog wordt.

webform-required-text