Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Bike trans

Bike trans

Niets is heerlijker dan het meenemen van je eigen fiets als je met camper of caravan op vakantie gaat. Het vervoeren ervan kan echter een hele opgave zijn. Ze kunnen in de camper of caravan staan, met alle risico's op beschadigingen aan fietsen of interieur. Je kunt ze op een traditionele fietsendrager zetten, wat vaak een lastige en onhandige klus is, zeker met de zwaardere elektrische fietsen. Maar het kan ook anders...

De BikeTrans®. Het systeem wordt met een hulpframe aan het chassis gemonteerd en niet aan de achterwand. Het hulpframe wordt per voertuig op maat gemaakt. Door de montage aan het chassis wordt de achterwand niet belast en voorkomt u schade en lekkage

Het is ook mogelijk om uw elektrische of gemotoriseerde fiets met de BikeTrans® te vervoeren. Er kan ook een plateau op bevestigd worden voor het vervoer van bijvoorbeeld een lichte scooter. Het systeem kan namelijk tot wel 90 kilogram heffen en dat zonder zwaar tilwerk. U rijdt de fietsen op de BikeTrans®, met het liftsysteem worden de fietsen zo hoog gebracht dat de achterlichten en het nummerbord zichtbaar blijven. U hebt dus geen extra lichtbalk nodig!

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID
Het mechanische binnenwerk van de BikeTrans® is van hoogwaardige kwaliteit. Het aluminium frame voorzien van een weerbestendige coating. Dit zorgt ervoor dat de BikeTrans® duurzaam is en niet kan oxyderen. Het totale systeem weegt slechts 25 kilogram en is opklapbaar.

VEILIGHEID
De BikeTrans® is voorzien van een valbeveiliging, zodat uw fietsen altijd stabiel staan en veilig vervoerd worden. Bij de bediening is ook gedacht aan uw eigen veiligheid. De bediening van de hefinrichting is aan de rechterzijde zodat u aan de veilige kant van de weg staat.

Kortom, de BikeTrans® biedt u een ideale oplossing voor het eenvoudig en veilig vervoeren van fietsen achterop camper of caravan.

Voor meer informatie of een prijsopgaaf van de Bike-Trans incl. montage verstuur dan ons info-formulier.

webform-required-text