Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

GPS Tracking voor campers

Booij Tracking Track en Trace

GPS Tracking voor campers

Nooit meer uw camper uit het oog verliezen en zelfs uw favoriete routes terug kijken?  Booij Tracking is de GPS tracker voor campers die u altijd inzicht geeft in de actuele locatie van uw camper en waar u zelfs uw routegeschiedenis tot 5 jaar kunt terugkijken. 

Voertuigvolgsysteem van Booij campers

Onder ons eigen label als Booij Tracking en in samenwerking met Regent Mobile hebben we drie verschillende beveiligings- en volgsystemen met unieke eigenschappen in ons assortiment. Twee systemen voor campers, waarvan één met optie voor koppeling naar de meldkamer en met startonderbreker. Het derde systeem is geschikt voor caravans en aanhangers doordat deze niet op stroom aangesloten hoeft te worden. De track en trace systemen voor de camper worden bij ons netjes ingebouwd en weggewerkt. Daarna kunt u de locatie van uw camper op elk gewenst moment inzien op computer, tablet of smartphone.

Specificaties Booij Tracking

GPS Tracking van Booij Tracking is geschikt voor het live volgen van uw camper, het in kaart brengen van routes en locaties, het versturen van service/ onderhoud meldingen en alarmering bij diefstal of ongewenst gebruik. Indien gewenst is het ook mogelijk een rittenregistratie bij te houden, zoals de fiscus het vereist. Al onze aangeboden tracking systemen bevatten de volgende functies;

  • Actuele locatie van uw camper live op kaart
  • Route- en locatiegeschiedenis tot 5 jaar terug
  • Alarmmelding bij diefstal
  • Waarschuwing bij ongewenst gebruik
  • Servicemeldingen en accubewaking
  • Dekkingsgebied Europa (en optioneel werelddekking)

Alarmcentrale gekoppeld aan GPS tracker

Bij diefstal van een voertuig is het vaak de snelheid van de diefstal waar op gelet moet worden. Een voertuig is in veel gevallen snel open en gestart en kan zich dan direct en met hoge snelheid verplaatsen. Bij het beveiligen van een voertuig tegen diefstal is het dus van het grootste belang dat de detectie van de diefstal zo snel mogelijk plaatsvindt. Om deze reden wordt in veel gevallen een alarmsysteem gekoppeld aan het voertuigvolgsysteem. Zodra het alarm diefstal detecteert zal er via het volgsysteem een melding worden gemaakt naar de eigenaar en/of alarmcentrale.

webform-required-text