Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

Sunlight Cliff 2021

de buscamper voor sportieve mensen.
plm 40 nieuwe campers bij booij in de verhuur
exclusief camper dealer van Dethleffs en Sunlight
Gezond binnenklimaat dankzij het AirPlus-systeem: een speciaal ventilatie-concept.
actief sinds 1967 vakmensen met ervaring

Buscamper

Hallo Cliff! Hier hebben we op gewacht. Een compacte buscamper vol slimme verrassingen.

Met deze camper-van wordt het weekend een korte vakantie. U vertrekt voor een dagje uit maar blijft het hele weekend weg. Naar een festival waar het regent? Moe van het surfen? Onverwachts toch maar BBQ-en op het strand? Met de Sunlight Cliff heeft u een wereld aan mogelijkheden. Niet alleen tijdens de vakantie maar het hele jaar door.

De Cliff Camper: ontwikkeld voor sportieve mensen die er vaak en veel op uit willen trekken voor stedentrips, festivals of voor avontuurlijke trips in de natuur.

Liever een camper huren? Geen probleem, ook een buscamper kunt u bij ons huren.

Modellen

Cliff 540 AE
Cliff 540 AE
jaar2021
€ 56890,- meer info
Cliff 600 AE
Cliff 600 AE
jaar2021
€ 57590,- AE uitv. meer info

De Cliff Camper Van : ontwikkeld voor sportieve mensen die er vaak en veel op uit willen trekken voor stedentrips, festivals of voor avontuurlijke trips in de natuur.

Deze buscamper wordt gebouwd onder de vlag van Sunlight en heeft 4 verschillende indelingen. Van 5.40 tot 6.40 meter. Er komt zelfs een 6.00 meter uitvoering geschikt voor 4 personen!

De keuken heeft een koelkast op hoogte, 2 gaspitten en een spoelbak. Naast de douche/toiletruimte is er, in de modellen vanaf 6 meter, plaats gemaakt voor een hang/legkast. Doordat de lattenbodems opklapbaar zijn ontstaat er een grote ruimte waarin allerlei grotere zaken vervoerd kunnen worden.

veelgestelde vragen
Wat is een buscamper?
Buscampers hebben veel weg van een bestelbus. Het grote voordeel van dit type campers is dat het ook als gewone personenauto te gebruiken is. Buscampers zijn vaak smaller dan de gebruikelijke camper en is daarom erg handzaam, valt minder op in het verkeer als camper en rijdt makkelijk door smalle straten. Ondanks het feit dat een buscamper veel weg heeft van een normale auto zit je lekker hoog om het verkeer te overzien en van de mooie uitzichten te kunnen genieten. Bekijk onze volledige aanbod buscampers.
Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een buscamper?
Een buscamper kopen is niet niks. U moet dan ook op veel verschillende vlakken keuzes maken en er zijn verschillende dingen om op te letten bij de aanschaf, zoals; - Wil ik een nieuwe of een gebruikte buscamper kopen? - Welke buscamper indeling past bij mij? - Welke lengte buscamper wil ik? - Heb ik liever een automaat of een handgeschakelde buscamper? - Welke opties qua motor inhoud zijn er? - Welke maandelijkse en jaarlijkse kosten zal ik hebben na de aanschaf van een buscamper? Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze. U kunt altijd vrijblijvend langs komen om eens een oriënterend gesprek te voeren. Deze specifieke vragen zijn individueel en per persoon anders te beantwoorden.
Kan ik een buscamper huren?
Ja zeker, buscampers zijn ook te huur bij Booij Campers. Bekijk ons aanbod van huur buscampers op onze pagina Camper Huren > Urban Plus.
Wat zijn de voordelen van een buscamper
Er zijn veel voordelen aan het rijden van een buscamper. Denk o.a. aan: Bruikbaarheid als normale auto; Minder opvallend als camper op de weg; Handzaam; Makkelijk rijden in smalle straatjes; Makkelijk parkeren; Grote schuifdeur waardoor je meer een buiten gevoel hebt als binnen zit. Al deze punten zijn belangrijk bij het maken van een keuze voor een camper. Iedereen zal verschillende plus en min punten ervaren. Kom langs om meer advies te krijgen of de buscampers te bekijken en vergelijken.
Wat zijn de nadelen van een buscamper?
Ook zijn er een aantal punten die mensen er van weerhouden een buscamper te kopen. Punten om te overwegen zijn: Minder bewegingsruimte binnen in de camper; Door compactheid minder grote watertank, boiler en laadruimte; Geen garage voor fietsen, deze dienen achterop gedragen te worden. Al deze punten zijn belangrijk bij het maken van een keuze voor een camper. Iedereen zal verschillende plus en min punten ervaren. Kom langs om meer advies te krijgen of de buscampers te bekijken en vergelijken.
webform-required-text