Dethleffs Sunglight McRent

Buscamper kopen

Cliff: de nieuwste Sunlight

40 nieuwe campers bij booij in de verhuur
exclusief camper dealer van Dethleffs en Sunlight
5 jaar fiat/fabrieks garantie*
actief sinds 1967 vakmensen met ervaring

Buscamper

Hallo Cliff 🚐! Hier hebben we op gewacht. Een compacte buscamper vol slimme verrassingen.

Met deze camper-van wordt het weekend een korte vakantie. U vertrekt voor een dagje uit maar blijft het hele weekend weg. Naar een festival waar het regent? Moe van het surfen? Onverwachts toch maar BBQ-en op het strand? Met de Sunlight Cliff heeft u een wereld aan mogelijkheden. Niet alleen tijdens de vakantie maar het hele jaar door.

De Cliff Camper: ontwikkeld voor sportieve mensen die er vaak en veel op uit willen trekken voor stedentrips, festivals of voor avontuurlijke trips in de natuur.

U kunt diverse buscamper modellen ook huren.

Modellen

Sunlight Cliff 540 € 55700,- meer info
Sunlight Cliff 600 € 57490,- meer info
Sunlight Cliff 601 € 58190,- meer info
Sunlight Cliff 640 € 59790,- meer info

De Cliff Camper Van : ontwikkeld voor sportieve mensen die er vaak en veel op uit willen trekken voor stedentrips, festivals of voor avontuurlijke trips in de natuur.

Deze buscamper wordt gebouwd onder de vlag van Sunlight en heeft 4 verschillende indelingen. Van 5.40 tot 6.40 meter. Er komt zelfs een 6.00 meter uitvoering geschikt voor 4 personen!

De keuken heeft een koelkast op hoogte, 2 gaspitten en een spoelbak. Naast de douche/toiletruimte is er, in de modellen vanaf 6 meter, plaats gemaakt voor een hang/legkast. Doordat de lattenbodems opklapbaar zijn ontstaat er een grote ruimte waarin allerlei grotere zaken vervoerd kunnen worden.

webform-required-text