Dethleffs Sunglight McRent
Dethleffs

GEZOCHT: uw kampeerfoto

GEZOCHT: uw kampeerfoto

03 08 2017

50 jarig bestaan Booij Campers op 20-21 en 22 oktober.

Kamperen is voor ons de rode draad in ons leven, zowel tijdens ons werk maar ook prive. Wij willen dan ook graag een kampeerwand maken tijdens ons 50 jarig jubileum in oktober, die een beeld geeft van het kamperen van Nederlanders door de jaren heen.

Hiervoor hebben wij uw hulp nodig. Heeft u een foto, digitaal of op papier die u met ons zou willen delen, van vroeger of wat meer recent? Van een vakantie of misschien gemaakt tijdens een bezoek aan ons bedrijf? Stuur of mail hem en wij zullen zorgen dat u een plaatsje krijgt in onze "kampeergeschiedenis".

Met deze actie kunt u niets winnen. Wij kunnen onmogelijk de mooiste foto kiezen uit een wand waar van ieder van u een mooie persoonlijke herinnering hangt.  Als u bij de foto vermeld uw naam en de plek waar de foto is genomen (liefst ook een jaartal) dan kunnen wij dit erbij zetten. Als u de foto na afloop retour wilt dit ook graag even melden.

U kunt uw foto digitaal aanleveren via info@booij.nl onder vermelding van jubileum. Of opsturen naar Booij Campers Jubileum; Splijtbakweg 24; 1333 HC  Almere-Buiten.

Binnenkort meer nieuws over ons jubileum weekend boordevol activiteiten en gezelligheid.

webform-required-text